Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
i fate sie zmniejszyl do 38 kart kiedy do dostania i kiedy staje sie legalne?
I już można kupić pięć holdingów w pierwszej turze...
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Jak dla mnie auto-include do kazdego turniejowego decku, bo ta karta mocno ogranicza ryzyko przegrania gry w 1 turze, czyt. jezeli nie wyjda Ci 2 holdingi, lub 1 duzy (za 6 golda) holding.A tak to nie wychodzi Ci zaden holding po 2 borderach w pierwszej i masz to na rece to ratuje Ci gre.A jak wszystko jest ok to zawsze znajdziesz pedlera i karta nie jest bezuzyteczna.
Co??Mozna bylo tez wczesniej: 2x Fortification/Small Farm, Basic Lesson i 2 normalne jakies.Jak ta karta ma w tym pomoc?
mirumo, jeśli człowieczyna ma np. 16 holdingow w decku, z czego przy dwoch borderach wymieni wszystkie karty, to jest szansa bodajze na zobaczenie lacznie 12 kart, a skoro 16/40= 2/5 to srednio powinnismy zobaczyc ok. 2/5*12= 4 lub 5 holdingow. tak czysto matematycznie. a karcioszka fajna, do wiekszosci wejdzie, np. do mnie napewno, trzeba przeciez wyciagac den of iniquity dla -3H co ture