Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Gurney w 2012-08-22, 14:40dla mnie ma bilans ujemny kropne typa z max forcem rownym swoim i sam sie bowne, czyli w najlepszym wypadku po zagraniu tej akcji bilans force'a nie ulegl zmianie, wiec troche slabo to wyglada z tej perspektywy, szczegolnie jesli uwzgledni sie wszelkie masci redirectyTyle w kwestii bilansu. Myślę, że Gurney to dobrze zaprezentował.
dla mnie ma bilans ujemny kropne typa z max forcem rownym swoim i sam sie bowne, czyli w najlepszym wypadku po zagraniu tej akcji bilans force'a nie ulegl zmianie, wiec troche slabo to wyglada z tej perspektywy, szczegolnie jesli uwzgledni sie wszelkie masci redirecty
Zabicie jednej postaci w połowie przypadków kasuje presence? Z kim ty grywasz?
Ja się specjalnie nie znam ale bow postaci to dość spory koszt, szczególnie dla kensaia, wyłączasz sobie dużo forca i opcje zagrania kilku kart które wymagają prostej postaci.
Trele morele. Kami Unleashed gralo wszedzie tam gdzie byl dostep do 'darmowego' wstawania. Dzisiaj ma cos takiego kuc i feniks. W duzych nieludziach nie ma co sie zastanawiac.
Pewne jest jedno. Ta karta robi za jedyny RA, jedyny o liczącej się sile w przypadku kensajów Dragona, zdolny zabrać od razu np. Strength of the Tsunami razem z casterem i jego kijkiem. W decku, w którym 90% destruction to skubanie unitów po jednej karcie, to jest rewolucja - nawet za cenę kiwnięcia.
a honorowki nie bowuja wiec kate mozna spokojnie wykorzystac do wstania po strzale.
a honorowki nie bowuja wiec kate mozna spokojnie wykorzystac do wstania po strzale.Cytat: Walec w 2012-08-23, 10:19no nie wiem które nie bołują bo wiekszośc które znam bołuje
no nie wiem które nie bołują bo wiekszośc które znam bołuje
wymiana->to ja sie kiwne, to ja wstane, to ja cie kiwne, to ja wstane zwykle jest korzystna dla honorowek.
honorowki nadal maja w arsenale w zasadzie 2 akcje-> bow i odeslanie.
Cytat: quas w 2012-08-23, 10:48honorowki nadal maja w arsenale w zasadzie 2 akcje-> bow i odeslanie.Jeśli kiwniętemu kensajowi uda się zanegować odjazd, Again! albo Yojimbo's Duty powinien zrobić mu battla.