Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
a ja też wpadnę na browarka, jak komuś brakuje trolla do zapełnienia domku to pm do mnie proszę.
rozumiem, że miejscówkę w domku mozna zarezerwować nawet jakbym chciał wpaść tylko jako gość - napić się ze starymi znajomymi, pogadać, pooglądać okolicę... bez konieczności uczestnictwa w turnieju?
tia i ja bym prosił jak można coś dla niepijących również tak tak... wiem... ale też bym sobie zagrał ;]
Cytat: Vasquez21 w 2013-03-01, 23:20tia i ja bym prosił jak można coś dla niepijących również tak tak... wiem... ale też bym sobie zagrał ;]bez dopingu nie dasz rady wygrac. a tak na serio to mozemy machnac dla wszystkich niepijacych i ktorzy nie beda mieli ochoty grac w sideevent piatkowy jakis turniej rozgrzewkowy przed koteiem albo format 4/6 na przyklad.
Nie chciałbym rozdrabniać celowo towarzystwa, ale może jakiś sajdzik w Netrunnnera, co Vasquez?
Cytat: Chmielu w 2013-03-04, 23:35Nie chciałbym rozdrabniać celowo towarzystwa, ale może jakiś sajdzik w Netrunnnera, co Vasquez?ja karty moge wziaśc
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
AEG opublikowało wiadomość o grach Big Deck na GenConie. Więc może gra poboczna w takim formacie?Nie żebym miał i znał karty z poprzednich edycji, ale coś się złoży