Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Dla wszystkich niezdecydowanych nowa kampania społeczna: http://kwejk.pl/obrazek/1694359/zacumuj-biznes.htmlPs. Jak dla mnie lepiej by brzmiało "zakotwicz swój interes" ;P
Ostro zastanawiam się nad przyjazdem - chociaz jestem jeszcze mientki w l5ra ale kiedys trzeba zaczać konkretniej sie bawić - mam nadzieje ze dobrze witacie nowe twarze drunken brzmi niezle ale napiszcie cos wiecej bo zalatwienie wolnego nie bedzie latwe bedzie nas najprawdopodobniej 3ch z Gdańska
jak sie uda karty pozyczyc to tez deck wypas przywioze .. gorzej z ograniem ale drunken najbarziej przypadl mi do gustu mam tylko nadzieje ze zalatwie wolne .. jest gdzies typowy wykaz zasad co do kotejow ? jakie koszulki na karty itp.? pokierujecie ?
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
A jakieś dokładniejsze wytyczne co do Theme Deck Contest? Na pewno trzeba tym zagrać, co jeszcze? Liczy się kompozycja, historyjka... ?
hmm a na czym to ma dokładnie polegać?Wnioskuję, że chodzi o w pełni legalny i grywalny deck, który oprócz grania będzie jeszcze miał jakiś temat przewodni? Czym to się różni od normalnej talii?