Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Czy ma ktos moze 2x Qalyar1x Charter of the legion of 2K (...) 2x WO mercy3x Precision (...)
bushi format commons and uncommons jesli ktos ma (ciezko zastapic):2-3 The Arrow's Eye3 Gold and Steel3 Crushing Strength2-3 Defensive StanceJak nie bede mial nic sie nie stanie ale z tymi kartami deck bardziej sie kupy trzyma
czy jakiś dobry Człowiek pożyczy mi the wall is breached? W ostateczności pożyczę też od złego człowieka
(...)Sanctioned Duel x3Searching for Answers
(...)3 x Agasha Kodo2 x Asako Tsunefusa3 x Singh Remnants2 x Unimpeachable NameDo Bushi Nam Brakuje
Rzutem na taśmę - pożyczę 2xSniping!
Cytat: kempy w 2013-04-12, 01:42Rzutem na taśmę - pożyczę 2xSniping!Jak będe miał czas, aby wygrzebać to Ci wezmę
Cytat: Paku w 2013-04-12, 02:57Cytat: kempy w 2013-04-12, 01:42Rzutem na taśmę - pożyczę 2xSniping!Jak będe miał czas, aby wygrzebać to Ci wezmęDzięki!!!
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Chetnie przytule na kotei:Kitsuki Judgement x1Benten Blessing x1Ingenuity x3Papers - dowolna iloscWiem ze troche pozno sie obudzilem ;] ale stawiam piwka jakby co
Cytat: Bayushi Shinzo w 2013-04-12, 12:09Chetnie przytule na kotei:Kitsuki Judgement x1Benten Blessing x1Ingenuity x3Papers - dowolna iloscWiem ze troche pozno sie obudzilem ;] ale stawiam piwka jakby comam 2xingenuity dla ciebie cycu
Cytat: horror w 2013-04-12, 12:59Cytat: Bayushi Shinzo w 2013-04-12, 12:09Chetnie przytule na kotei:Kitsuki Judgement x1Benten Blessing x1Ingenuity x3Papers - dowolna iloscWiem ze troche pozno sie obudzilem ;] ale stawiam piwka jakby comam 2xingenuity dla ciebie cycuNo to jeśli zgłosisz się do mnie to będziesz miał komplet (z tymi Horrorowymi kartami ma się rozumieć).