Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Na początek sezonu Feniks w każdym z finałów, z tego 2 wygrane. WTF?!
Muszę przyznać, że trochę dziwaczny ten spis, ale nawet bardziej interesujący jest deck przeciwnika w finale, DBC Shadow Dragon, Dark Naga... o co chodzi ?
kurcze nie wiem czy to stany czy tendencja ale gośc nie trafił na ani jedna honorówke ani jeden dyshonor ani jedna ringówkę a patrzac na jego deck to z każdym z tych rodzai deków miął by problem
Ja myśle że ten deck Wonga jednak troszke inaczej wyglądał. Skoro gra Quelsa to trzeba grać spelle (bo tylko wtedy ma sens) i skoro zmienił domek to pewnie też już się nie przydawał do weaponów. Quelsa, Dark Naga, Shadow Dragon i już masz 5 shugasów więc sądze że Tsunami i Mara's Touch śmigało tam.
Cytat: Shiba Qwal w 2013-03-12, 12:40Ja myśle że ten deck Wonga jednak troszke inaczej wyglądał. Skoro gra Quelsa to trzeba grać spelle (bo tylko wtedy ma sens) i skoro zmienił domek to pewnie też już się nie przydawał do weaponów. Quelsa, Dark Naga, Shadow Dragon i już masz 5 shugasów więc sądze że Tsunami i Mara's Touch śmigało tam.Nie chciałem się kłócić z Matshishiro, coby potem nie powiedział, że znów go nie słucham.Ale moje przemyślenia są identyczne z Twoimi młody Walcze, to był deck na shugasach (dużych) z osłoną Yojimbo.Ciekaw jestem jak budował wielkość owych wróżek, wszak w relacji mowa o 14force'owej Quelasie.Wątpię by były tam jakieś klamki czy tym bardziej duele.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-03-12, 13:10Cytat: Shiba Qwal w 2013-03-12, 12:40Ja myśle że ten deck Wonga jednak troszke inaczej wyglądał. Skoro gra Quelsa to trzeba grać spelle (bo tylko wtedy ma sens) i skoro zmienił domek to pewnie też już się nie przydawał do weaponów. Quelsa, Dark Naga, Shadow Dragon i już masz 5 shugasów więc sądze że Tsunami i Mara's Touch śmigało tam.Nie chciałem się kłócić z Matshishiro, coby potem nie powiedział, że znów go nie słucham.Ale moje przemyślenia są identyczne z Twoimi młody Walcze, to był deck na shugasach (dużych) z osłoną Yojimbo.Ciekaw jestem jak budował wielkość owych wróżek, wszak w relacji mowa o 14force'owej Quelasie.Wątpię by były tam jakieś klamki czy tym bardziej duele.Spelle. Quelsa + Maras Touch to już 10F (6 bazowe Q +2 z jej Traita +2 z Mary) podrzucasz jej Chaneling the Fallen albo Strength of Tsunami i już masz 15-16F. Pearl of Rage też daje radę. Praktycznie każdy spell robi Ci dopałkę do Force.