Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
na chwile obecną to badziew straszny i chyba nie chciałbym tego stwierdzenia zmienić w iEdition
Cytat: Kurga w 2013-11-05, 09:15na chwile obecną to badziew straszny i chyba nie chciałbym tego stwierdzenia zmienić w iEdition Czegoś nie rozumiem, najpierw pewany pochwalne za zmniejszenie power levelu, a teraz modlitwy błagalne o nie robienie tegoż? Niemniej jednak mam z nim większy problem niż z koniem (Shinjo Sujikaro), koszt zniszczenia karty ma być aż tak drogi???No ja wiem, możesz zniszczyć wszystko co zechcesz (z attachment'ów oczywiście) ale na Boga za tyle? No, no, ostro!
Gość jest jeszcze taktykiem, taktycy, co prawda favoru jako open nie siorbią ale mają inne fajne opcje.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-11-05, 09:45Cytat: Kurga w 2013-11-05, 09:15na chwile obecną to badziew straszny i chyba nie chciałbym tego stwierdzenia zmienić w iEdition Czegoś nie rozumiem, najpierw pewany pochwalne za zmniejszenie power levelu, a teraz modlitwy błagalne o nie robienie tegoż? Niemniej jednak mam z nim większy problem niż z koniem (Shinjo Sujikaro), koszt zniszczenia karty ma być aż tak drogi???No ja wiem, możesz zniszczyć wszystko co zechcesz (z attachment'ów oczywiście) ale na Boga za tyle? No, no, ostro!Bo AEG działa sloganami. "Mało killa?" to będzie "mało killa".
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-11-05, 09:45Cytat: Kurga w 2013-11-05, 09:15na chwile obecną to badziew straszny i chyba nie chciałbym tego stwierdzenia zmienić w iEdition Czegoś nie rozumiem, najpierw pewany pochwalne za zmniejszenie power levelu, a teraz modlitwy błagalne o nie robienie tegoż? Niemniej jednak mam z nim większy problem niż z koniem (Shinjo Sujikaro), koszt zniszczenia karty ma być aż tak drogi???No ja wiem, możesz zniszczyć wszystko co zechcesz (z attachment'ów oczywiście) ale na Boga za tyle? No, no, ostro!Gość jest jeszcze taktykiem, taktycy, co prawda favoru jako open nie siorbią ale mają inne fajne opcje.
btw, crab narzeka ze drogo-> relatywnie taktycy w lwie swego czasu prezentowali ten sam koszt/F....a ze sie przyzwyczailo do 5F tictaka w cenie rzedu 7-8gc to inna sprawa
osobiście mi się podoba i uważam że będzie grany
Kij tam z kosztem, koszt można przeżyć jakoś, te wymagania honorowe!
Cytat: Paku w 2013-11-05, 10:47Kij tam z kosztem, koszt można przeżyć jakoś, te wymagania honorowe!kupisz po drodze boya z honorem i juz jest gites.a jak ktos cie spusci z honorem to problem sam sie rozwiazuje.
Cytat: quas w 2013-11-05, 12:43Cytat: Paku w 2013-11-05, 10:47Kij tam z kosztem, koszt można przeżyć jakoś, te wymagania honorowe!kupisz po drodze boya z honorem i juz jest gites.a jak ktos cie spusci z honorem to problem sam sie rozwiazuje.Paku chciałby go z oniaczami grać