Autor Wątek: Isawa Amihiko  (Przeczytany 4638 razy)

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
Odp: Isawa Amihiko
« Odpowiedź #20 dnia: 2013-11-07, 00:53 »
Pisałeś o POSTACIACH. Liczba mnoga. Teraz piszesz o Aimi, liczba pojedyńcza. Ktoś jeszcze? Aimi to nie "postacie dające mnóstwo honoru" tylko jeden unique. Jeżeli ty z powagą stwierdzasz, że Aimi ( + Dairuko + Tamago ) to "postacie robiące mnóstwo honoru" .... LOL!

Przy argumentacji jaką przytaczasz przy Aimi, to Modliszki mają "postacie dające mnóstwo honoru". Jest przecież nieunikalna (!) postać z honor gainem i investem za honor. Dokładnie te same argumenty co przy Aimi, ale lepiej pasują. Feniksy mają postacie robiące mnóstwo honoru. Wystarczy kombo z Karaluchem zrobić i spelle z ręki zrzucać. Tu i tu PH nie gorsze niż u Lwa, a honor gainy stabilniejsze.

Czas na serwis - w chwili gdy pisałeś o mnóstwa cytrynowa lionowa honor, olej był wspomnieniem.
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

Chord

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 2013-11-07, 01:05 »
Co też wy za brednie uskuteczniacie? Wakasa kręci honor jak głupi i to nie tylko w obronie - jedziesz nim i tanim navalem od mantisów i każdy głupi spell mielisz na 2 honoru, jedziesz dwoma i mantisem to robisz 4 honoru. Panie, złoty interes normalnie!
Crane Clan • Samurai • Courtier • Follower of Shiba • Geisha Overseer • Maho-Tsukai

...so I took two ronins, geisha, spider and ninja to make my own Crane Dueling with blackjack and hookers.

Hitomi Monroouke

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Dragon Clan Mad Man
« Odpowiedź #22 dnia: 2013-11-07, 10:16 »
Pisałeś o POSTACIACH. Liczba mnoga. Teraz piszesz o Aimi, liczba pojedyńcza.

A nie zauważyłeś, że pisałem o Lionach i Spiderach w jednym zdaniu? Może stąd wzięły się postacie a nie postać?
Co do reszty, to mniejsza z tym, nie zamierzam się kłócić (szczególnie w ten sposób), pozostaniemy przy swoich zdaniach i tyle.
Hitomi Monroouke
Dragon Clan Drunken Master ? Master of Blind