Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Zlozylem już konie,holdingi klanowe w wstepnej wersji się nie zmiescily,na papieRze deck wydaje się mroczny,sprawdzimy w czwartek czy spelni się moja przepowiednia że wiekszosc deckow to bedzie + - do forca ale beda dwa ktore beda graly w zupelnie innej galaktyce
Ciekaw jestem Crabów, mają kilka niezłych postaci (z ciekawymi zdolnościami) i sporo gości o dużej sile. A to niezła kombinacja na początek edycji.
He, he, tak czułem, że z tymi Fallenami będzie problem. Fallenowa zabijaczka to coś co przerasta początek edycji.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-11-23, 19:28He, he, tak czułem, że z tymi Fallenami będzie problem. Fallenowa zabijaczka to coś co przerasta początek edycji.Purge of Fudoism.
Skad wiadomo i co wiadomo bo ja nic nie wiem;)
Złożyłem Fenoli z dwoma kompletami Fallenów i z Nexusem jest bardzo nieciekawie. Można puknąć prowkę, dwie, ale wystawienie kolejnych Fallenów gdy są dwa Nexusy w stole to strata 7 - 8 honoru z każdego, wystawi się więc jeszcze ze trzech przez grę, przeciwnik zaczyna sypać swoje postaci i jest koniec.Może dobre vs. złe dojścia to były, ale wydaje mi się, że meta antyfallenowa słumi tę talię.
Cytat: Yrq w 2013-11-25, 01:18Złożyłem Fenoli z dwoma kompletami Fallenów i z Nexusem jest bardzo nieciekawie. Można puknąć prowkę, dwie, ale wystawienie kolejnych Fallenów gdy są dwa Nexusy w stole to strata 7 - 8 honoru z każdego, wystawi się więc jeszcze ze trzech przez grę, przeciwnik zaczyna sypać swoje postaci i jest koniec.Może dobre vs. złe dojścia to były, ale wydaje mi się, że meta antyfallenowa słumi tę talię.niech tlumi, w lwie nie bardzo widze opcje dla 4gc zabawek; licze ze srodowisko ich wyprze. /choc 2x szybki nexus nie jest typowym podejsciem/; mnie zostaje gora event.
Imo obnizaczka sily prowincji jest op...
Imo obnizaczka sily prowincji jest op i nie ma problemu z zjezdrzaniem prowek szybko. Wydaje mi sie ze tempo jedzenia prowek bedzie zblizone do EE, z ta roznica ze zaczniemy o ture- dwie później.
Pytanie czy tą obniżarkę mozna od razu zagrać z discarda za discipline, jeśli tak to jest OP, jeśli nie to jest bardzo solidna