Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Niech ktoś złoży Liona (albo podeśle mi jakiś deck) bo kompletnie nie wiem jak to działa.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-12-30, 20:13Niech ktoś złoży Liona (albo podeśle mi jakiś deck) bo kompletnie nie wiem jak to działa. Jak to nie wiesz? Wypluwasz złoto i postacie, idziesz bić prowincje. Rince and repeat.
Narazie zlozylem do testowania dwie wersje :
Ok, dzięki Klepcze. Jedno pytanie, czemu akurat na tym Strongholdzie? ...
Nikt nie broni grac przeciez np na dragonskim strongholdzie lionskimi postaciami i "lionskim deckiem"
Narazie zlozylem do testowania dwie wersje :1 wersja mniej atachment heavy - atachmenty maja cos robic:2 atachment heavy - ashigatu brute force, tu trzeba troche wiecej hajsu na poczatku - 1 tura hajs, 2 tura hajs, 3 tura typ i hajs (najlepiej Daiken, ktory jest mistrzem wszystkich mistrzow w tym decku)Sensei w obu deckach, bez postaci powyzej 7 gc,
Znalezione na forum AEGa - odnośnie zawartości starterów IvE i tajemniczych 10 ekstra R w każdym z nich:The 90 rares are composed of the following:51 from Ivory Edition21 from Aftermath18 From Gates of ChaosThere is no even distribution across the starters. So, a starter could have a split of 4:3:3, but there could also be 0:10:0.
Bardzo podoba mi się militarka Scorpiona (na sensei), mocny deck. Ma niezłą siłę i mnóstwo fajnych akcji a dyshonorowanie to dla nich pikuś.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-12-30, 20:13Bardzo podoba mi się militarka Scorpiona (na sensei), mocny deck. Ma niezłą siłę i mnóstwo fajnych akcji a dyshonorowanie to dla nich pikuś.A nie przeszkadza Ci koszt postaci? Strasznie tam drogo.
Cytat: I'atz'ek w 2013-12-30, 21:34Znalezione na forum AEGa - odnośnie zawartości starterów IvE i tajemniczych 10 ekstra R w każdym z nich:The 90 rares are composed of the following:51 from Ivory Edition21 from Aftermath18 From Gates of ChaosThere is no even distribution across the starters. So, a starter could have a split of 4:3:3, but there could also be 0:10:0.Czyli nie ma co liczyć na sensowne erki dopasowane do klanu, tylko losowanie z wybranej puli, dobrze rozumiem ?
uff
eeea juz zaczynalem obstawiac jakie bezsensowne erki mozna by znalezc w zestawie btw, czyli jak kupie 2x zestaw lwa to dostane doklanie taki sam zestaw kart?