Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Tak podsumowując - spider fajne postaci z fajnymi kosztami ale klimatu spidera czy shadowlandów coraz mniej :/ spidera został kuzynem kraba - nie lubie tej całej samurajowo-paragońskiej bandy gdzie shugazy potwory czy inne ninje nie czym nie różnimy sie od innych klanów :/ to juz chyba wolę grac fenolem lub dragonem wiekszy klimat niż to do czego to zmierza
Cytat: Walec w 2013-12-09, 13:57Tak podsumowując - spider fajne postaci z fajnymi kosztami ale klimatu spidera czy shadowlandów coraz mniej :/ spidera został kuzynem kraba - nie lubie tej całej samurajowo-paragońskiej bandy gdzie shugazy potwory czy inne ninje nie czym nie różnimy sie od innych klanów :/ to juz chyba wolę grac fenolem lub dragonem wiekszy klimat niż to do czego to zmierza Jeszcze masz czas przestac grac ta marna namiastka shadowlandow, moze dzieki temu skonczysz jojczyc na spidera. Nie mam nic przeciwko dragonowi.
A samo preview mi sie podoba takie tam klimatyczne niby zle samuraje, jak ktos lubi takie klimaty.
Mantisy pokazali. Domek dość generyczny - ani Navala, ani RA, "tylko" draw i ewentualnie ciut kasy
No to już wszyscy. Można grać
To dziś można spróbować złożyć honorówkę na mantisie, bo mnie intryguje ta panienka co 1 honoru robi za istnienie...
Zaczynasz edycję z jednym klanowym i jednym Mahatsu. Drugiego klanowego możesz dostać np. w listopadzie 2014. Tak jak domki wychodziły kiedyś...