Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Gaijin - ale po co Ci "obowiązek duelowania"? Wystarczy ze karą za odmowę pojedynku jest dyshonor. Jak dla mnie nikt nie musi mi tego pojedynku przyjmować, z każdego wariantu wyciągam jakieś korzyści. A takie pojedynki który hańbią za odmowę już są i będą legalne w 20F (Sanctioned Duel, Way of the Crane)A co do bycia po coś dueli... Gram duelówką w IvE i duele zdecydowanie "są po coś" i dają radę.
Cytat: Jar Jar w 2015-02-06, 15:22Gaijin - ale po co Ci "obowiązek duelowania"? Wystarczy ze karą za odmowę pojedynku jest dyshonor. Jak dla mnie nikt nie musi mi tego pojedynku przyjmować, z każdego wariantu wyciągam jakieś korzyści. A takie pojedynki który hańbią za odmowę już są i będą legalne w 20F (Sanctioned Duel, Way of the Crane)A co do bycia po coś dueli... Gram duelówką w IvE i duele zdecydowanie "są po coś" i dają radę.To był skrót myślowy - chodziło mi o karty z focus efektami. Bo oczywiście duele są po coś. Nieprecyzyjnie się wypowiedziałem.
Cytat: gaijin w 2015-02-06, 15:37Cytat: Jar Jar w 2015-02-06, 15:22Gaijin - ale po co Ci "obowiązek duelowania"? Wystarczy ze karą za odmowę pojedynku jest dyshonor. Jak dla mnie nikt nie musi mi tego pojedynku przyjmować, z każdego wariantu wyciągam jakieś korzyści. A takie pojedynki który hańbią za odmowę już są i będą legalne w 20F (Sanctioned Duel, Way of the Crane)A co do bycia po coś dueli... Gram duelówką w IvE i duele zdecydowanie "są po coś" i dają radę.To był skrót myślowy - chodziło mi o karty z focus efektami. Bo oczywiście duele są po coś. Nieprecyzyjnie się wypowiedziałem.No to fakt, z tym już jest ubogo. Obecnie tylko jeden duel wymusza focusowanie. I ewentualnie Swan Technique jako engage, ale to akurat wolę sobie w focusie zrzucić jak mogę.