Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
definjujac jakąs czynność rzadko możesz obócić definicjewspomniany prostokąt i kwartatalbo Jabko - jest owocem
popieram poprostu to że według logiki (jako nauki) w przypadku definiowania przedmiotów, czynności itp nie mozna stosowac odwrócenie jeżeli jedna ze stron definicji jest bardziej obszernym określeniemco tez próbuje Ci wytłumaczyć
Cytujdefinjujac jakąs czynność rzadko możesz obócić definicjewspomniany prostokąt i kwartatalbo Jabko - jest owocemA ty z tymi przykładami? Czytałem co napisałeś. Rozumiem o co Ci chodzi. Po prostu widzę inna interepretacje. Język jest tak precyzyjny jak się nim posługujesz. I zwróć uwagę że NIGDZIE tam nie jest napisane, że uncoditional przełożenie wierzchniej karty nie jest Drawem.Są odpowiedzi zresztą na rulesach. (Że dyskusja jest jałowa to wiedziałem bez nich , ale co tam).Btw: mógłbyś czytać co piszą inni zamiast podpierać swój, dosyć oczywisty, punkt widzenia kolejnymi przykładami o jabłkach i figurach płaskich.
do figur płaskich powinny dojsc tez czworoboki oraz czworokaty :P a wracajac do tematu czekamy na wypowiedz Zena w tej sprawie
Nie, nie czekamy. Nie ma kart do których się to odnosi (i mam nadzieje nie będzie), więc nie ma na co czekać.
CytujNie, nie czekamy. Nie ma kart do których się to odnosi (i mam nadzieje nie będzie), więc nie ma na co czekać. Prawdę powiedziawszy, to znalazłem taką kartę:GekkaiUnaligned Monk Focus cards played by Gekkai are treated as if they had a focus value of one higher. Reaction: When this Personality is entering a duel, you may take the top card of your fate deck and add it to your hand.Ja osobiście zgadzam się z Walcem. Przez DE i LE jako draw było traktowane tylko to co miało napisane 'draw', więc czemu miałoby być inaczej?