Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Tu chodzi o Ravena. Z Aoshim zagrał to samo - przetrzymanie.
Sphere of Knowledge - Theme Deck : Adam Hans (Crane) z ... no właśnie, bo zapomniałem ?
- Aoshi - nagroda za fair play... Ciesz sie ze nie trafiles na mnie z takim numerem...Cytat: "kunoichi"Tu chodzi o Ravena. Z Aoshim zagrał to samo - przetrzymanie.Trafila kosa na kamien lol... Jeden bardzej fair od drugiego...
Cytat: "Chemik"- Aoshi - nagroda za fair play... Ciesz sie ze nie trafiles na mnie z takim numerem...Cytat: "kunoichi"Tu chodzi o Ravena. Z Aoshim zagrał to samo - przetrzymanie.Trafila kosa na kamien lol... Jeden bardzej fair od drugiego...Będzie krótko i szybko.Jeśli coś ci sie wydaje to wal z mostu a nie piszesz jakieś nie domówienia i insynuacje i żeby było jasne nigdy w zyciu nie zdarzyło mi się jeszcze aby moja jakakolwiek gra doszła do czasu pierwsza w historii była gra z kolesiem w top 8, moje gry trwaja krótko wygrywam albo wtapiam. Bo z twojego opisu wynika, że wyczyniałem jakieś dziwne rzeczy w dodatku zdaje sie że z toba niegrałem wiec albo piszesz o co ci chodzi albo nie powinieneś się wypowiadać w sprawach które cie nie dotycza i tyle w temacie. PS. mój raport z decklista powinien się dzisaij wieczorem pojawic tu na forum.
I zeby nie bylo, graczem jestes b.dobrym ale styl w jakim wygrales gre z Walcem jest gowniany... I nie mow mi kogo nie dotycza sprawy a kogo nie bo warto opisac ta zagrywke aby ludzie zapamietali kolejna zasade koteiu:"twoj kumpel czy nie - licz mu honor!".
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Cytat: "Chemik"I zeby nie bylo, graczem jestes b.dobrym ale styl w jakim wygrales gre z Walcem jest gowniany... I nie mow mi kogo nie dotycza sprawy a kogo nie bo warto opisac ta zagrywke aby ludzie zapamietali kolejna zasade koteiu:"twoj kumpel czy nie - licz mu honor!".Ostatnia zasada obowiązuje zawsze i zawsze była a co do mojej gry z walcem to skoro jesteś taki mądry szkoda że cię tam nie było. I żeby było jasne ja np. mam żal do sibie za to co się stało, bo ja własnie dodawałem 3 honoru za wygrany duel i zrozumiałem że Walec mnie pytał o to ile mam po tym honoru na co odpowiedziałem że mam 37. Pewnie też nie wiesz że to ja podszedłem i preprosiłem Walca za to co się stało i wydaje mi się że udało nam się jakoś to w końcu wyjaśnić między nami i tyle.