Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Karta jak karta, gracz się do wszystkiego przyzwyczai . Swoją droga są całkiem inne. mnie się nawet podobają.Ale czy jest napisane czy i kiedy zamierzają wprowadzić takie karty ??
Cytat: horror w 2008-08-17, 22:34to tylko wyglad kart. Follower nie ma FV a postac ma przestawione GC i HR. To bez znaczenia na razie. Celestial Edition zapowiada sie przasnie, caly 1 dodatek dla graczy , za darmoche . dobre @ Horror: No to przaśnie, czy dobre?btw: Hamstrung jeszcze nie doszedł
to tylko wyglad kart. Follower nie ma FV a postac ma przestawione GC i HR. To bez znaczenia na razie. Celestial Edition zapowiada sie przasnie, caly 1 dodatek dla graczy , za darmoche . dobre
Fajne ale czy takie świetne trzeba zobaczyć więcej takich kart
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Cytat: Gencon DiaryNOTE: These are still development versions. There are a few tweaks we were playing with, such as swapping the gold cost and HR on a personality, but in the finals those will be back in their normal positions. The follower will also have its Focus Value as normal. These do NOT constitute a spoiler of CE cards. The card backs are NOT changing.
NOTE: These are still development versions. There are a few tweaks we were playing with, such as swapping the gold cost and HR on a personality, but in the finals those will be back in their normal positions. The follower will also have its Focus Value as normal. These do NOT constitute a spoiler of CE cards. The card backs are NOT changing.
niech mi tylko powiedza do ktorego miesiaca musze sie zarejestrowac w IA zeby to dostac.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Żeby co dostać?
CytujŻeby co dostać? Darmowy set kart.
Cytat: Ertai w 2008-08-18, 09:49CytujŻeby co dostać? Darmowy set kart.A moglibyście zapodać jakiś link do szczegółów na ten temat lub wkleić? Bo na stronce znalazłem tylko info, że będzie jakiś gift, ale dla uczestników konwentu jakiegoś tam, a nie memberów IA..
link jeszcze raz . czytac wypowiedzi toddahttp://www.alderac.com/forum/viewtopic.php?f=193&t=69940&start=50#p907104