Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Wszystko na tej postaci jest zajeb..., a jeszcze reszty Żurawi nie widziałem. Ta jedna karta już jednak daje niezłego boosta do decków honorowych. Tylko dlaczego zexpowali akurat jego?? Hate this guy... miyato,
Cytat: Kakita_Miyato w 2008-08-29, 21:15Wszystko na tej postaci jest zajeb..., a jeszcze reszty Żurawi nie widziałem. Ta jedna karta już jednak daje niezłego boosta do decków honorowych. Tylko dlaczego zexpowali akurat jego?? Hate this guy... miyato,Bo expuja waniliowych boxabli z SE (Kyoko w WaD, Saburo i Miyoko w THW)
Cytat: gaijin w 2008-08-29, 21:24Cytat: Kakita_Miyato w 2008-08-29, 21:15Wszystko na tej postaci jest zajeb..., a jeszcze reszty Żurawi nie widziałem. Ta jedna karta już jednak daje niezłego boosta do decków honorowych. Tylko dlaczego zexpowali akurat jego?? Hate this guy... miyato,Bo expuja waniliowych boxabli z SE (Kyoko w WaD, Saburo i Miyoko w THW)Hate waniliowe boxable. Ma być krew, łzy, rany i pojedynki. Mniej liczne, lecz dobrze uzbrojone Krejny naprzeciw hordom nieokrzesanych Krabow. Fale atakujących mają się rozbijać o siebie, niczym morskie fale, a zwycięzca będzie tylko jeden- śmierć...
Sorry, ale się zagalopowałeś. Kiedy lecą już końcowe napisy na placu boju pozostaje tylko niepokonany Ertai. A wiatr smaga mu włosy.Na drugi raz się popraw.
Pliss... trzymajmy poziom... i nie psujmy dziś tego pięknego wieczoru. Jestem tak szczęśliwy z powodu kart, że wolałbym nie słyszeć dziś przycinek. Chociaż dzisiaj...miyato,
Wygrała jeden duel i co?
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
+1 pkt lansu dla Ciebie a dla Ertaia k6 pkt obłędu.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Sejmitar, co nie zmienia faktu, że mnie się ten art podoba. Może jest hollywoodzki, może zabawnie wygląda, ale mnie się to podoba
Ciekawe. Do szybkich talii moze się nadawać. Jedno to taki bazar, a drugie przypomina secluded waystation. Chyba to przetestuję tym bardziej że to commony
Czy w szczecinie będzie nagroda za theme deck? >P