Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Suprising Resistance i Private Shrine będą legalne?
Gdzie będę mógł przekimać bo rozumiem, że to jednodniowy event ,a ponieważ sam ze stolicy będę jechał, bo nie wiem jak Gaijin to bym chciał się wyspać.
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
Mnie chyba jednak uda sie pojechac. Szefowa zmieniła delegacje z 4 dniowej w weekend na 11-dniową po weekendzie. Lol. Ktoś z Warszawy jedzie? Ktoś przez Warszawę jedzie? Ktoś mógłby pojechać przez Warszawę i mnie zabrać? Marecky, tanie wino kupiłeś ?
No tak, turystyczny jest dla tych co nie mają ulgi studenckiej. Raczej w godzinach piątek 17:00 -> poniedziałek 9:00 powinniśmy się wyrobić.
Cytat: Radko w 2008-10-06, 22:34No tak, turystyczny jest dla tych co nie mają ulgi studenckiej. Raczej w godzinach piątek 17:00 -> poniedziałek 9:00 powinniśmy się wyrobić.Sorry za głupawe pytanie, ale czy te bilety trzeba kupować wcześniej, czy normalnie w kasie przed wyjazdem można bo ich nie limitują?
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.