Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Kakita Aoshi w 2008-08-29, 21:01Cytat: gaijin w 2008-08-29, 20:56Cytat: Kakita Aoshi w 2008-08-29, 20:33Idzuki to jedna z najlepszych postaci cranowych a Political influence no cóż będzie mordować będzie śmiesznie jak w jednym strike'u zdejmę komuś 21 forca Reszta akcji też jest dobra jedynie Toma to pasztet.A jak ty chcesz mieć 7Chi albo 7Ph na courtierze?Aaaa..czekaj, już wiem: Ayano + 2x Szandar Bearers i Doji Armor. No tak.Nie doceniasz mnie zapomniałeś o paragonachAaaa(palmstrikes his forehead), no tak. Paragony. Jesteś jedyną osobą w tym kraju, która gra tą kartą, więc mogłem o tym zapomnieć.
Cytat: gaijin w 2008-08-29, 20:56Cytat: Kakita Aoshi w 2008-08-29, 20:33Idzuki to jedna z najlepszych postaci cranowych a Political influence no cóż będzie mordować będzie śmiesznie jak w jednym strike'u zdejmę komuś 21 forca Reszta akcji też jest dobra jedynie Toma to pasztet.A jak ty chcesz mieć 7Chi albo 7Ph na courtierze?Aaaa..czekaj, już wiem: Ayano + 2x Szandar Bearers i Doji Armor. No tak.Nie doceniasz mnie zapomniałeś o paragonach
Cytat: Kakita Aoshi w 2008-08-29, 20:33Idzuki to jedna z najlepszych postaci cranowych a Political influence no cóż będzie mordować będzie śmiesznie jak w jednym strike'u zdejmę komuś 21 forca Reszta akcji też jest dobra jedynie Toma to pasztet.A jak ty chcesz mieć 7Chi albo 7Ph na courtierze?Aaaa..czekaj, już wiem: Ayano + 2x Szandar Bearers i Doji Armor. No tak.
Idzuki to jedna z najlepszych postaci cranowych a Political influence no cóż będzie mordować będzie śmiesznie jak w jednym strike'u zdejmę komuś 21 forca Reszta akcji też jest dobra jedynie Toma to pasztet.
Cytat: gaijin w 2008-08-29, 21:18Cytat: Kakita Aoshi w 2008-08-29, 21:01Cytat: gaijin w 2008-08-29, 20:56Cytat: Kakita Aoshi w 2008-08-29, 20:33Idzuki to jedna z najlepszych postaci cranowych a Political influence no cóż będzie mordować będzie śmiesznie jak w jednym strike'u zdejmę komuś 21 forca Reszta akcji też jest dobra jedynie Toma to pasztet.A jak ty chcesz mieć 7Chi albo 7Ph na courtierze?Aaaa..czekaj, już wiem: Ayano + 2x Szandar Bearers i Doji Armor. No tak.Nie doceniasz mnie zapomniałeś o paragonachAaaa(palmstrikes his forehead), no tak. Paragony. Jesteś jedyną osobą w tym kraju, która gra tą kartą, więc mogłem o tym zapomnieć.U mnie w magistratowych dragonach tez to siedzi ale cicho, bo sie wyda.
oczywiście, że mógł. każdy samuraj w danym klanie ma prawo szkolić się w każdym dojo należącym do tego klanu.
Ale tu chyba chodzi o Akademię Kakita, a nie szkołę Kakita ? K-techów to każdy buraq może uczyć, z większym lub mniejszym sukcesem, ale Academy Invitation to coś zupełnie innego... Btw - nie pamiętam, czy hentaje chodziły do AK czy sK. Chyba do AK, cysorz zobowiązuje.
Cytujoczywiście, że mógł. każdy samuraj w danym klanie ma prawo szkolić się w każdym dojo należącym do tego klanu.Oczywiście każdy woli u siebie, i niekiedy rodziny mają problem z posłaniem/przyjęciem jakiegoś 'obcego' z tego samego klanu ale innej rodziny (pomijając niektóre szkoły, które wymagają specyficznego pochodzenia - Kitsu czy Shiotome). Ale tu chyba chodzi o Akademię Kakita, a nie szkołę Kakita ? K-techów to każdy buraq może uczyć, z większym lub mniejszym sukcesem, ale Academy Invitation to coś zupełnie innego... Btw - nie pamiętam, czy hentaje chodziły do AK czy sK. Chyba do AK, cysorz zobowiązuje.
Aha, i jeszcze @ Sejmitar - nie mogę dojrzeć tego w jaki sposób Desperatka jest przerażająca/mroczna/strszliwa whatever. Jest uniqiem, to raz, mówi Ci masz pięc honoru, ale zmniejsz siłę swoich prowincji o 15-20, to dwa, kosztuje 6G, więc już jednego obrońcy/2 attachy nie kupisz, napadzior typu Unix moze poslac w niebronieone prowincje postaci typu Utaku-+1-do-force'a-i-PH i wystarczy, a wszystkie klocki tam gdzie będziesz się bronił. Moim zdaniem karta jest mocno średnia.