Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
aha ktoś ma mój dek? grał nim Mirumo w niedzielę w siege'a
będę przed 19. qrczaku, czy ja dawałem ci progressivea na sobotni turniej?aha, jeszcze jedna sprawa. brakuje mi kilku kartek, głównie uncommonów, żeby mieć w kompletach. jakby komuś zbywało, to szukam:1x Bishamon's Bow (TCS)1x Mirumoto Takanori (TCS) (brakuje mi szóstego, żeby nie przekładać kart między deckami)2x Togashi Korimi (IvE)2x Komori Taruko (nie moge znaleźć emperorowych)EDIT: na razie zostałbym przy cudownych - dopiero zmienialiśmy lokum. w strefie piwa nigdy nie byłem, ale intuicja podpowiada mi, że w takim miejscu będzie głośno i tłoczno.
Cytat: burning_librarian w 2014-10-08, 22:03 na razie zostałbym przy cudownych - dopiero zmienialiśmy lokum. w strefie piwa nigdy nie byłem, ale intuicja podpowiada mi, że w takim miejscu będzie głośno i tłoczno.W zeszłym tygodniu w Cudownych była totalna tragedia. Ale możemy spróbować jeszcze raz, może jak zajmiemy salę bez baru, będzie lepiej.
na razie zostałbym przy cudownych - dopiero zmienialiśmy lokum. w strefie piwa nigdy nie byłem, ale intuicja podpowiada mi, że w takim miejscu będzie głośno i tłoczno.
w najbliższy czwartek wezmę ze sobą deck w formacie strict, ktoś miałby ochotę zagrać? katsa?