Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Daku no oni jest fajny, intercession też niezłe, osanowo rebuke fajoskie do wjazdowych wróżek np mantisy ,ass the breaker też dobre, war torn plains fajne do krabiszczy, kurcze nie mogę się przyzwyczjić do nowych artów, wszystko mi się myli mam nadzieję ze na żywo będzie to lepiej wyglądać.
Cytat: Matsushiro w 2008-11-10, 23:56Daku no oni jest fajny, intercession też niezłe, osanowo rebuke fajoskie do wjazdowych wróżek np mantisy ,ass the breaker też dobre, war torn plains fajne do krabiszczy, kurcze nie mogę się przyzwyczjić do nowych artów, wszystko mi się myli mam nadzieję ze na żywo będzie to lepiej wyglądać.nie bedzie.
Cytat: horror w 2008-11-11, 00:06Cytat: Matsushiro w 2008-11-10, 23:56Daku no oni jest fajny, intercession też niezłe, osanowo rebuke fajoskie do wjazdowych wróżek np mantisy ,ass the breaker też dobre, war torn plains fajne do krabiszczy, kurcze nie mogę się przyzwyczjić do nowych artów, wszystko mi się myli mam nadzieję ze na żywo będzie to lepiej wyglądać.nie bedzie.to lubie w horrorze, tą jego poteżnoż dawkeoptymizmy w kazdej wypowiedzi
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg