Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Swoją drogą - Tak Berto, oczywiście nie wpadłbyś na to, że mamy i Mantisa i programik Narutowy i jak trzeba to nawet DCI Reportera się skołuje. Wrocław to nie jest wygwizdów gdzie psy dupami szczekają, my tu mamy internet (ooo!)
9 marca. Po wcześniejszych doświadczeniach imprez na których byłem (nie tylko jako org) okazało się,że tylko plan imprezy opublikowany po jej zakończeniu ma szansę na pewną zgodność z rzeczywistością.
Cytat: berto w 2009-03-05, 09:47dodatkowo bedziesz mial jakis soft do prowadzeia turnieju. Jesli nie moge wziasc laptopa z dwoma programami (UDE i Naruto)O, Bożena, co za koleś Nie, Berto, Sejmitar będzie, k..., notował wyniki na kartce, a obliczenia robił na kalkulatorze. Więc jak masz jakiś wypasiony z ekranem grficznym, to weź - uławtisz mu pracę.
dodatkowo bedziesz mial jakis soft do prowadzeia turnieju. Jesli nie moge wziasc laptopa z dwoma programami (UDE i Naruto)
Czy to moze polska ambicja szlachecka sie odezwala?
A poza tym, ten topic dotyczy side eventów - jeśli Berto tak bardzo chce wesprzeć orgów organizacyjnie, to mógł napisać Sejmitarowi PMkę. Naprawdę nie wszyscy (jeśli w ogóle ktokolwiek) muszą wiedzieć, że ma on programy do prowadzenia turniejów. Ale dla niektórych dużo znaczy chyba dobrze. Post count żondzi.
Ktorys raz spotykam sie z kpina i z jakimis chorymi odpowiedziami, raz juz pisalem pomysl zanim napiszesz i odezwij sie na temat, nie masz nic do powiedzenia to zamilknij. A teksty w stylu wypasiony graficznie laptop to swiadcza tylko o twoich kompleksach, no tak ale ja tutaj jestem chory...
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Ej... tylko ja sie moge klucic z gaijinem...
Cytat: Ertai Dzisiaj o 11:11:57Ej... tylko ja sie moge klucic z gaijinem... czujesz ze monopol ci sie z rak wymyka. ?
Berto - wklej linka z time-table na niemieckim forum jak możesz.