Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
hey Self-Appointed Prophet of Doom, Kolo który w Maastricht grał Mantisem w Top 4(IRC) z którym de facto miałem zaje... szczęście:)grał właśnie swarmo boxami....i kasował i crany i scorpy i nwet ten elightment zwycięski...ja też z nim miałem ostro i ciężko na Eggu XX Partii a w finałach ja wiedziałem czym on gra, on czym ja,ale to ja miałem więcej farta;)Niemniej deck był naprawdę dobry i jechał scorpy pomimo kart z cyklu huda chunkyu...no a co będzie w CElestialu to Tylko Ty wiesz...No Chyba, ze chłopaki z Wawy wsadzą Cię do bagażnika i pzesłuchają w jakiejść piwnicy..Napisz chociaż czy k.. dadzą koniom wróżki w CE bo w DaK już mnie wyruch..
hey Self-Appointed Prophet of Doom, Kolo który w Maastricht grał Mantisem w Top 4(IRC) z którym de facto miałem zaje... szczęście:)grał właśnie swarmo boxami....i kasował i crany i scorpy i nwet ten elightment zwycięski...
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
0GBattle: If your current army has lower total Force than the current enemy army: Ranged 6 Attack.1FV
W zasadzie to z tego co wyszło wynika, że decki na dyshonor, którym co poniektórzy wieszczyli rychły koniec, jeszcze długo będą robić swoje sztuczki.
Inna sprawa, że po Desperate Battle dochodzi kolejny chase rare - Final Duty.
Ha, ha, ha... Strzelam za 6 bo, czemu nie?
Szkoda ino, że kuce dostały crap znowu :?
Colson no Oni? (:
geralt ja powiem ci tak . nie będziesz jego używał. więc sie nie martw
#26Yoritomo IwataPersonality4F 3C-HR 7G 1PHMantis Clan * Samurai * Naval * Commander * Experienced * UniqueLimited: Target your Mantis Clan Personality. If he is Naval, straighten him. If he is not Naval, give him Naval.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
super...czwarta postać dla smoków to blankowy courtier/ambasador 2/4 za 7 z 4ph...podsumowując w tym dodatku smoki dostały:-> 3 blankowe postacie -> unikalnego shugasa-samobójcę
-> monkowego wytatuowanego turbokoksa
Cytat: pan.tenteges w 2009-05-04, 09:33-> monkowego wytatuowanego turbokoksaWhat? Gosciu ssie jak nie wiem co. Bedzie grany tylko dlatego, ze na poczatku edycji nie bedzie alternatywy.
Cytat: Togashi Sparrow w 2009-05-04, 10:03Cytat: pan.tenteges w 2009-05-04, 09:33-> monkowego wytatuowanego turbokoksaWhat? Gosciu ssie jak nie wiem co. Bedzie grany tylko dlatego, ze na poczatku edycji nie bedzie alternatywy.jezeli bedzie grany deck tatuażowo kihosowy to ejst to auto include choćby na fire key wordale tym niemniej jest to blank postać