Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
no tylko tez nie kazdego stac na 100 plnowy wydatek na koniec miesiaca ... nie wiem jak Breaker, ale 100 to dla mnie duzo przed wyplata ... szczegolnie jak sie ma tylko ta stowe na koncie ...
a lubisz jezdzic gdzies samemu / w 2 osoby ?? tak po 3h w jedna strone ?? gdyby byla jeszcze jedna osoba chetna to przyjechalibysmy ...
Chłopaki dajcie Sobie spokój z rozkminianiem tych co nie przyjechali.. I CH strata!Ci co byli wiedza i zapewne nie żałują.Fajnie by było jakby można raz na 2 miesiące pojechać gdzieś do innego miasta spotkać się i ponaku.. w kartoniki. Szkoda, że takie większe jak na nasze realia turnieje odbywają się tak rzadko. Swoją droga Horror kiedy organizujemy turniej u nas?
2 osoby na 3h w jedną strone to za mało, ale 3 osoby na 5h w jedną stronę to wystarcza (Wrocek), 2 osoby w min 4h (Wawa) etc... Wiecie co jest najgorsze ? Nie to, że was nie było, tylko to, że następnym razem jak ktoś (Wrocek, Wawa, Bydzia, katowice) będzie coś organizował, to ktoś sobie pomyśli 'ee, tamci nie przyjechali w tym roku a mieli w miare blisko, to w tym roku tez ich nie bedzie - to my tez nie jedziemy bo za mało osób'.
Ja nie mam nic przeciwko żeby się jeszcze jeden turnament odbył przed CE