Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
I strasznie niefajnie znerfowali AWP , teraz juz nie bedzie dawalo 2 honoru co ture z Naomasa:/
Rozjazdówka - jak na razie jest 2x ranged, 2xbow, 1+1 unique kill plus horda dopałek forca (większość za zrzucenie karty). Aha, oba kilel wymagają poświęcenia czegoś... Gold - porażka, plus polepszenie go u pozostałych (6g holding w pierwszej turze ,anyone ? Lion says pass). Czyli : gramy ręką, żeby coś zrobić przeciwnikowi, gramy ręką, żeby mieć force na postaciach, dociąg nie istnieje, a inni mają alibitki na sobie...
Attachy - lol. A niby za co, zwłaszcza że oba domki muszą być proste w bitwie żeby coś zrobić ? Poza tym attach = brak postaci...
Commander way - commander 2/2 za 5 blank jest ok. Drugi ale już 3/4 za 6 jest be. GDZIE SĄ AKCJE ? ALBO FORCE ? ALBO CHOCIAŻ JAKIŚ HERO/PARAGON/TACTICIAN - cokolwiek ?
Paragon way - Naomasa nagle staje się o połowę mniej grywalna. Honor gain w paragonach ? Kurcze, to ma być main victory condition i przegania nas każda inna honorówka na jałowym biegu. Cud, że AWP przeszło...
Nie wyglada to zle, brak winter storma przede wszystkim
Przynajmniej mam nadzieję, że Furia nie będzie często grana bo jej główny cel - andedy - będą nietykalne.
Cytat: kempy w 2009-06-25, 00:24Przynajmniej mam nadzieję, że Furia nie będzie często grana bo jej główny cel - andedy - będą nietykalne.Sami będą ją grali, i to wszyscy... nie jestem pewien czy to lepsza zamiana.
Cytat: Feroz w 2009-06-25, 00:36Cytat: kempy w 2009-06-25, 00:24Przynajmniej mam nadzieję, że Furia nie będzie często grana bo jej główny cel - andedy - będą nietykalne.Sami będą ją grali, i to wszyscy... nie jestem pewien czy to lepsza zamiana.Hmm, akcja która czyści discardy i wyłącza domek oraz Saleha? Może.
Ps. minus tylko jeden - nie starczy na to golda...