Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Mess w 2009-06-30, 19:56Przepisuje się z Wrocławia na Toruń. Mess chce kotki ^.^...i tym sposobem Toruńskie pre monopolizuje rynek polskich graczek L5R .
Przepisuje się z Wrocławia na Toruń. Mess chce kotki ^.^
Czuje się osamotniona T_T... Dyskryminacja >.>
Cytat: Mess w 2009-06-30, 23:46Czuje się osamotniona T_T... Dyskryminacja >.>Nie ma mowy o żadnej dyskryminacji. To po prostu osławione skorpiońskie wpływy polityczne .Zbiorę jeszcze paru kultystów, założę związek wyznaniowy i będziemy dostawać dotacje od Państwa. A co?!
Cytat: Sephirion w 2009-07-01, 00:23Zbiorę jeszcze paru kultystów, założę związek wyznaniowy i będziemy dostawać dotacje od Państwa. A co?!To tylko pod warunkiem, że gdzieś w nazwie będzie słowo "katolicki". Albo "Jan Paweł Wielki". Inaczej może być trochę ciężko..
Zbiorę jeszcze paru kultystów, założę związek wyznaniowy i będziemy dostawać dotacje od Państwa. A co?!
Aha, ja uważam, że Sephirion się myli. Czy ktoś chce ze mną polemizować ?
PS : Seph, nie ZWyz tylko partia. Dostajesz wtedy wsparcie od gminy
Myślisz, że osławiony Kościół Melanżu Dnia Powszedniego nie da rady ze swoją orginalną nazwą?
Fajny podpis Seph. "Don't MESS with Chancellor - he's got a LIGHTSABER"To coś znaczy?
Osławiony-srosławiony. Chcesz kultu? Mówisz i masz.Centrum Badań Chaosu
Cytat: sejmitar w 2009-07-01, 00:30Aha, ja uważam, że Sephirion się myli. Czy ktoś chce ze mną polemizować ? crab hat - confiscated
Widać, że lato idzie. Forumowicze się relaksują.
Cytat: Jager w 2009-07-01, 02:37Fajny podpis Seph. "Don't MESS with Chancellor - he's got a LIGHTSABER"To coś znaczy? Tekst pod avkiem ma taką samą historię jak sam avek i zalicza się to do opowiadanych przy ognisku forumowych opowieści. A co do samego słowa... Naprawdę muszę ci tłumaczyć prosty angielski?
Ja nie o angielski a o tzw. grze słów powiązanej z zagarnianiem graczek o tym samym nicku. A czytane jako nick już nie jest prostym angielskim. Ale spoko, bierz na siebie ten cały mess.