Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
osobicie to bym wolał, żeby wygrał ktokolwiek i żeby uwalili domatojkę (sojusz all vs Kran jak sie chlopaki na evencie dogadaja to jest wykonalne )
Cytat: Centurion w 2009-08-11, 12:32osobicie to bym wolał, żeby wygrał ktokolwiek i żeby uwalili domatojkę (sojusz all vs Kran jak sie chlopaki na evencie dogadaja to jest wykonalne )Jakie to typowe podejście. I takie żałosne. All versus kran. Nie znudziło się Wam?Każdy nasz champ, na chwilę obecną, będzie miał (w końcu) 5PH, będzie miał duel, i/lub coś robił, i/lub zyskiwał honor, i będzie miał dużo Chi i wiecej niż 3F. Wszystko jedno, jak się będzie nazywał. Domotai, Kurohito, czy Pani Jola.
troche lame, ze 100 albo i wiecej osobowy GenCon ma decydowac za wszystkich ... ale sadzac po fluffach itp to Kuon jest poza konkurencja bo i tak dostanie offa, wiec pozostaje 8 sztuk
i tak nawet jak zdechnie to bedzie na karcie do konca edycji wiec nie ma co sie za bardzo podniecac.
Daigotsu, czeeeeeeeść. :D:D
O właśnie, dobrze, że o tym piszesz Brejker. Jak odszedł (RIP) Kurohito, dostaliśmy drugiego Chmapiona i oboje byli legalni w jednej edycji, a na dodatek ten drugi dostał jeszcze wersję exp2, czyli mieliśmy 3 zawodników z traitem champion. Więc nie wiem, czy naprawdę opłaca się ich uwalać w trakcie edycji.
Cytat: Breaker w 2009-08-11, 13:01i tak nawet jak zdechnie to bedzie na karcie do konca edycji wiec nie ma co sie za bardzo podniecac.O właśnie, dobrze, że o tym piszesz Brejker. Jak odszedł (RIP) Kurohito, dostaliśmy drugiego Chmapiona i oboje byli legalni w jednej edycji, a na dodatek ten drugi dostał jeszcze wersję exp2, czyli mieliśmy 3 zawodników z traitem champion. Więc nie wiem, czy naprawdę opłaca się ich uwalać w trakcie edycji.
Cytat: gaijin w 2009-08-11, 13:32Cytat: Breaker w 2009-08-11, 13:01i tak nawet jak zdechnie to bedzie na karcie do konca edycji wiec nie ma co sie za bardzo podniecac.O właśnie, dobrze, że o tym piszesz Brejker. Jak odszedł (RIP) Kurohito, dostaliśmy drugiego Chmapiona i oboje byli legalni w jednej edycji, a na dodatek ten drugi dostał jeszcze wersję exp2, czyli mieliśmy 3 zawodników z traitem champion. Więc nie wiem, czy naprawdę opłaca się ich uwalać w trakcie edycji.chyba że jak nowy wyjdzie to stary bana dostanie i to by było według mnie gitesDomotai by mogła paść
A tak na serio: pewnie i tak wybiora Kuona, bo i tak ma pasc, wiec tym sposobem spece od storyline'u beda mieli mniej roboty bo juz maja przygotowane opowiadanie.