Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: gaijin w 2009-08-16, 15:37Cytat: Raven w 2009-08-16, 12:29Cytat: gaijin w 2009-08-16, 10:50@ Raven i inni mądrale, co to ich jękom nie było końcaNo to macie chłopaki duży turniej i zobaczcie jaki straszliwy jest ten krejn. Uuuuuuu, wymiata jak nie wiem co. Top jest 32-gi, a pojechali tam najlepsi z najlepszych, jeśli chodzi o Stany. Tak, ja wiem, można powiedzieć, że Amerykanie nie umieją grać, ale jeśli tak, to skoro krejn tak rządzi jako klan, to nieumiejący grać, a grający krejnami Amerykanie powinni wygrywać z innym nieumiejącymi grać amerykanami, no nie?Twój argument jesat idiotyczny, bo:1. każdego decka mozna schrzanić 2. amerykanie to idiociGdyby tymi żurami grał tam jakis niemiec albo hiszpan to ok, ale tak to Twój argument pozostaje idiotycznyWidzę, że czytanie ze zrozumieniem nie idzie Ci dobrze. Wytłuszczyłem Ci (i innym) odpowiedni fragment z mojego pierwszego posta.Teraz ja Ci misiu wytłusciłem (z pozdrowieniami ode mnie i innych "mądrali"), a jeśli chodzi o czytanie ze zrozumienie to nie wymagaj od innych tego czego sam nie potrafisz. Cheers 1:1
Cytat: Raven w 2009-08-16, 12:29Cytat: gaijin w 2009-08-16, 10:50@ Raven i inni mądrale, co to ich jękom nie było końcaNo to macie chłopaki duży turniej i zobaczcie jaki straszliwy jest ten krejn. Uuuuuuu, wymiata jak nie wiem co. Top jest 32-gi, a pojechali tam najlepsi z najlepszych, jeśli chodzi o Stany. Tak, ja wiem, można powiedzieć, że Amerykanie nie umieją grać, ale jeśli tak, to skoro krejn tak rządzi jako klan, to nieumiejący grać, a grający krejnami Amerykanie powinni wygrywać z innym nieumiejącymi grać amerykanami, no nie?Twój argument jesat idiotyczny, bo:1. każdego decka mozna schrzanić 2. amerykanie to idiociGdyby tymi żurami grał tam jakis niemiec albo hiszpan to ok, ale tak to Twój argument pozostaje idiotycznyWidzę, że czytanie ze zrozumieniem nie idzie Ci dobrze. Wytłuszczyłem Ci (i innym) odpowiedni fragment z mojego pierwszego posta.
Cytat: gaijin w 2009-08-16, 10:50@ Raven i inni mądrale, co to ich jękom nie było końcaNo to macie chłopaki duży turniej i zobaczcie jaki straszliwy jest ten krejn. Uuuuuuu, wymiata jak nie wiem co. Top jest 32-gi, a pojechali tam najlepsi z najlepszych, jeśli chodzi o Stany. Tak, ja wiem, można powiedzieć, że Amerykanie nie umieją grać, ale jeśli tak, to skoro krejn tak rządzi jako klan, to nieumiejący grać, a grający krejnami Amerykanie powinni wygrywać z innym nieumiejącymi grać amerykanami, no nie?Twój argument jesat idiotyczny, bo:1. każdego decka mozna schrzanić 2. amerykanie to idiociGdyby tymi żurami grał tam jakis niemiec albo hiszpan to ok, ale tak to Twój argument pozostaje idiotyczny
@ Raven i inni mądrale, co to ich jękom nie było końcaNo to macie chłopaki duży turniej i zobaczcie jaki straszliwy jest ten krejn. Uuuuuuu, wymiata jak nie wiem co. Top jest 32-gi, a pojechali tam najlepsi z najlepszych, jeśli chodzi o Stany. Tak, ja wiem, można powiedzieć, że Amerykanie nie umieją grać, ale jeśli tak, to skoro krejn tak rządzi jako klan, to nieumiejący grać, a grający krejnami Amerykanie powinni wygrywać z innym nieumiejącymi grać amerykanami, no nie?
Dineen reports that he confirmed Etsui with shawn Carman.Report from the auction is Shisuken XP going after Amika's Assassin. details on what items are/were and koku expended unknown.
amerykanie nie potrafia grac kontrolnie, u nich liczy sie jazda do bitwy a nie przemyslana strategia dlatego honorem slabo graja