Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Czy ktoś już może się orientował jak wygląda sytuacja w Czechach? Głównie chodzi o noclegi. Dojazd to małe piwko.
Od nas z Jaworzna na pewno 4 osoby się wybierają:JaDżJNQTasior
W krakowa my pewnie w 4 byśmy jechali tzn.Jedna SPÓŁKA w 3 osobach + Marecky (zapewne)
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
Cytat: Jar Jar w 2010-03-24, 15:42Od nas z Jaworzna na pewno 4 osoby się wybierają:JaDżJNQTasiorjedziecie autkiem czy innym srodkiem lokomocji?generalnie po tym jak nie bardzo mialem czas na Szczecin to mam spore parcie na Prage. pewnie 4-5 osob by sie z kato zebralo-w sam raz na przejazdzke samochodem.
Cytat: quas w 2010-03-24, 17:35Cytat: Jar Jar w 2010-03-24, 15:42Od nas z Jaworzna na pewno 4 osoby się wybierają:JaDżJNQTasiorjedziecie autkiem czy innym srodkiem lokomocji?generalnie po tym jak nie bardzo mialem czas na Szczecin to mam spore parcie na Prage. pewnie 4-5 osob by sie z kato zebralo-w sam raz na przejazdzke samochodem.Rozważamy 2 opcje: - Wyjazd samochodem - Wyjazd pociągiem: jest b. fajne połączenie z Katowic bezpośrednim pospiesznym. Bodajże o północy wyjeżdża i jest na 7mą rano w Pradze. Nie wiem jeszcze jak z powrotami.Kwestia głównie finansów (jeszcze nie wiem ile kosztuje przyjemność skorzystania z usług PKP).Jeśli wybierzemy opcję samochodową to najprawdopodobniej będziemy jechać w piątek, żeby zdążyć się zaaklimatyzować i poszwędać po okolicy.
Najprawdopodobniej jedziemy z Kurgą i naszymi kobietami samochodem w środę wieczorem. Gdyby ktoś poznał jakieś sensowne namiary na dobry/tani hostel/hotel to proszę o informację.