Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Top 8Bennett, David CN vs Pomeroy, Kaleb DGGustafson, Tom PX vs Davis, Joshua PXChristen, Kyle MN vs Chaudhry, Shann CNGregorian, Andrew LN vs Landrum, Daniel CBTop Honor: David Bennett, CN2nd Honor: Bryn Strahan, SP3rd Honor: Patrick Lange, SP
Mantis beat Phoenix in the finals
Jestem ciekaw jaki to był fenol, ktoś wie ? Jak mantisy rozjechały bojowego fenola to jeszcze jest dla mnie zrozumiałe, ale z honorówką to chyba miałby ciężej...
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Cytat: sejmitar w 2010-03-08, 11:34Jestem ciekaw jaki to był fenol, ktoś wie ? Jak mantisy rozjechały bojowego fenola to jeszcze jest dla mnie zrozumiałe, ale z honorówką to chyba miałby ciężej...Ogólnie mantisowy pociąg do followerów ma problemy z fenolem TYLKO przez jego domek, który mu wybrania prowincje. Rozwiązanie - unopposed movement, który i tak się wrzuca do deku i 3x Beloved do zatrzymania honoru - też się czasem pcha do deku. Nie wiem jak się fenolska honorówka sprawdza po ostatnim secie, ale dwie takie karty pozwalają sobie jakoś z tym poradzić.