Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
?Korupt w deedsy, i co? Korupt w korupty... ok... pozdr0
to raczej jak grasz jednymi deedsami to pozdro
Ja wam tylko przypomnę pewne cytaty, jak pokazał się nowy domek dragonowy:"Ale do pupy!" "To nie będzie działać!" "Bez sensu i do żopy" "Zmieniam klan"...Taaa...
Walec mial racje. Domek daje "tylko" 6 honoru a pozniej jest tak naprawde whtv.
CytujWalec mial racje. Domek daje "tylko" 6 honoru a pozniej jest tak naprawde whtv.Moim zdaniem on daje co najmniej 10 honoru w statystycznej grze z militarką
a nie nie, teraz akurat powiedziales kompletna herezje- ZAWSZE wolisz miec stapowana jedna postac do strongholdu nawet jak nie masz zadnej prostej (co sie nie zdarza). chocby po to zeby zaden kozak nie probowal ataku w kilka. jak Ci dupnie jedna to ujdzie ale jak wiecej to juz nie tego...
Cytat: Breaker w 2010-03-18, 13:16a nie nie, teraz akurat powiedziales kompletna herezje- ZAWSZE wolisz miec stapowana jedna postac do strongholdu nawet jak nie masz zadnej prostej (co sie nie zdarza). chocby po to zeby zaden kozak nie probowal ataku w kilka. jak Ci dupnie jedna to ujdzie ale jak wiecej to juz nie tego...I tak Ci będzie zarzynał prowincje jedną po drugiej. Wiem, bo grałem swego czasu Żurem na murowaniu się w domu i nawet moje 15 PSa dawało mi gówno.