Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Ninja - Na pierwszy rzut oka chlaszcze i posysa ale bedzie trzeba postestowac.
Cytat: Bayushi Shinzo w 2010-07-29, 12:12Ninja - Na pierwszy rzut oka chlaszcze i posysa ale bedzie trzeba postestowac.wskrzeszanie za 1 zlota chlaszcze? ciekawy jestem od kiedy ?
Cover - zajebisty
Follower - OMFG BROKEN.
Akcja - dishonor bitewny. Nic porywczego.
no nie wiem dlamnie ta karta jest mega bezwarunkowy dyshonor i obcinanie f i to spore w jednym nie widze slabych stron te karty
Cytat: horror w 2010-07-29, 12:22Cytat: Bayushi Shinzo w 2010-07-29, 12:12Ninja - Na pierwszy rzut oka chlaszcze i posysa ale bedzie trzeba postestowac.wskrzeszanie za 1 zlota chlaszcze? ciekawy jestem od kiedy ?Nie bedzie miejsca na postac ktora nic nie robi. Po pierwsze - musisz miesc martwa postac w diskardzie i niszczysz sobie tego kolesia. Co w ogolnym rozrachunku mowi ze i tak jestes postac w plecy. Do tego jak dostajesz 2 tych kolesi to jestes w glebokiej czarnej dziurze.
Follower - a co powiesz na blowdarty w dishonorze i skrot decku? Co powiesz na daiku? Opcje sa gorzejz miejscem.
Akcja - no i co z tego ze dishonor. Sam widzisz ze opcji na dishonor jest pelno - gorzej z punishem. Pozatym to battle...
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
Cytat: Bayushi Shinzo w 2010-07-29, 12:46Cytat: horror w 2010-07-29, 12:22Cytat: Bayushi Shinzo w 2010-07-29, 12:12Ninja - Na pierwszy rzut oka chlaszcze i posysa ale bedzie trzeba postestowac.wskrzeszanie za 1 zlota chlaszcze? ciekawy jestem od kiedy ?Nie bedzie miejsca na postac ktora nic nie robi. Po pierwsze - musisz miesc martwa postac w diskardzie i niszczysz sobie tego kolesia. Co w ogolnym rozrachunku mowi ze i tak jestes postac w plecy. Do tego jak dostajesz 2 tych kolesi to jestes w glebokiej czarnej dziurze.Grasz Bazaary. Jak dostaniesz dwie ninje za zero to tez jestes w glebokiej dziurze i tez czarnej. dzieki tym kolesiom mozesz sie podkladac i jechac z samobojczymi atakami. Ten koles jest openowy co oznacza ze wykupujac go po swoim ataku , masz kolesia w armii ktory wlasnie zginal. dla mnie w ch...FFG... dobre. tak jak i civility.
civility zwalnia tempopnp