Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
a jak ci wyjdzie powiedzmy w drugiej turze? masz domek bk i bamboo plus jakis holding ktory kupiles w pierwszej turze. bez marnowania swoich akcji pojezdzasz prowke i mozliwe ze cie stac na jakiegos taniego ninjasa jezeli kupiles dwa holdingi...
Wspaniale i jestem z jednym śmiesznym ninją, którym nie mogę się ani bronić ani atakować, bo zdycha od groźniejszego spojrzenia. Na dodatek mój oponent refiluje teraz prowincę za darmo.
Cytat: Mlody w 2010-08-13, 15:04a jak ci wyjdzie powiedzmy w drugiej turze? masz domek bk i bamboo plus jakis holding ktory kupiles w pierwszej turze. bez marnowania swoich akcji pojezdzasz prowke i mozliwe ze cie stac na jakiegos taniego ninjasa jezeli kupiles dwa holdingi...Cytat: Chord w 2010-08-13, 15:12Wspaniale i jestem z jednym śmiesznym ninją, którym nie mogę się ani bronić ani atakować, bo zdycha od groźniejszego spojrzenia. Na dodatek mój oponent refiluje teraz prowincę za darmo.jak wystawicie w ninjach hisoke w 2 turze za całego golda to jest znak, że należy przerzucić się na np. kopanie rowów na czas, a nie grać w Legendę. Nie po to dali BK, aby leżało na stole.
Cytat: klusek w 2010-08-13, 16:00Cytat: Mlody w 2010-08-13, 15:04a jak ci wyjdzie powiedzmy w drugiej turze? masz domek bk i bamboo plus jakis holding ktory kupiles w pierwszej turze. bez marnowania swoich akcji pojezdzasz prowke i mozliwe ze cie stac na jakiegos taniego ninjasa jezeli kupiles dwa holdingi...Cytat: Chord w 2010-08-13, 15:12Wspaniale i jestem z jednym śmiesznym ninją, którym nie mogę się ani bronić ani atakować, bo zdycha od groźniejszego spojrzenia. Na dodatek mój oponent refiluje teraz prowincę za darmo.jak wystawicie w ninjach hisoke w 2 turze za całego golda to jest znak, że należy przerzucić się na np. kopanie rowów na czas, a nie grać w Legendę. Nie po to dali BK, aby leżało na stole.człowieku wyluzuj, naprawdę może istnieć więcej niż jedna opinia na dany temat
unpredictable... po co? tu masz pukac prowki a nie bawic sie postaciami przeciwnika
Cytat: misiaczek w 2010-08-13, 16:15Cytat: klusek w 2010-08-13, 16:00Cytat: Mlody w 2010-08-13, 15:04a jak ci wyjdzie powiedzmy w drugiej turze? masz domek bk i bamboo plus jakis holding ktory kupiles w pierwszej turze. bez marnowania swoich akcji pojezdzasz prowke i mozliwe ze cie stac na jakiegos taniego ninjasa jezeli kupiles dwa holdingi...Cytat: Chord w 2010-08-13, 15:12Wspaniale i jestem z jednym śmiesznym ninją, którym nie mogę się ani bronić ani atakować, bo zdycha od groźniejszego spojrzenia. Na dodatek mój oponent refiluje teraz prowincę za darmo.jak wystawicie w ninjach hisoke w 2 turze za całego golda to jest znak, że należy przerzucić się na np. kopanie rowów na czas, a nie grać w Legendę. Nie po to dali BK, aby leżało na stole.człowieku wyluzuj, naprawdę może istnieć więcej niż jedna opinia na dany temat Aczkolwiek bardzo rzadko więcej niż jedna słuszna