Autor Wątek: Liga Polska 2011  (Przeczytany 1476 razy)

Walec

• eternal Personality
Odp: Liga Polska 2011
« Odpowiedź #20 dnia: 2010-10-19, 09:37 »
ja jestem przeciwko liczeniu turniei lokalnych do ligi tak samo koteia,
najlepiej że byto było 6-8 turniej w sumie o ustalonych datach na które by się specjalnie przygotowywało przygotowywało bysię również specjalne miejsce oprawę itp itd

media ( jakiekolwiek) interesują się sprawami rzadkimi a co za tym cennymi i wtedy też łatwiej znależć sponsorów
Walec

berto

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
    • the
« Odpowiedź #21 dnia: 2010-10-19, 09:59 »
Po prostu zrobic wage w zaleznosci od wielkosci turnieju. Ilosc osob to bedzie ilosc punktow do zdobycia. Potem procentowo rozdzielamy ta ilosc punktow na graczy...

Vasquez21

• Crab Clan
  • toolbox Personality
  • *
    • Sklep internetowy MGŁA
« Odpowiedź #22 dnia: 2010-10-19, 10:21 »
jeden taki turniej na 2 miesiące to wydaje mi się wystarczająco... dla zachęty i większych emocji zrobiłbym tylko aby ostatni turniej był podwójnie punktowany...
Sklep internetowy MGŁA.pl ( http://www.mgla.pl )

quas

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #23 dnia: 2010-10-20, 09:29 »
ja jestem przeciwko liczeniu turniei lokalnych do ligi tak samo koteia,
najlepiej że byto było 6-8 turniej w sumie o ustalonych datach na które by się specjalnie przygotowywało przygotowywało bysię również specjalne miejsce oprawę itp itd

media ( jakiekolwiek) interesują się sprawami rzadkimi a co za tym cennymi i wtedy też łatwiej znależć sponsorów

odpowiednikiem koteia byl Grand Tournament...a teraz jest DMP (taki turniej druzynowy z .... 60 druzynami 5 osobowymi :P)
lokale- jezeli nie liczy sie ich ilosc tylko jakosc w przeciagu roku to maja pewna wartosc. no i to tez rzecz warta uwagi-do sasiadow mozna podjechac zdobyc punkcik.

punkty sa pewna doza zachety do wyjazdow. proste.

inne eventy-> w figurkach masz 12 rocznie (liczac te najwieksze). ale to w przypadku legendy az za duzo. po pierwsze mniej osob po drugie inny target ludzi (mniej nastolatkow z kupa czasu a wiecej osob ktore sie gimnastykuja). poza tym lepiej jest miec 6 turniejow po 40 osob niz 12 po 20.

podwojna punktacja- zadna atrakcja. istota ligowgo podejcia jest systematyczne zdobywanie pozycji. w ost kolejkach pilkarskich za wygrana nadal sa 3 punkty a nie 6.
no i wystarcza jak ostatnia impreza bylby kotei-> masz wtedy duzy event, najlepiej punktowany. no i rozdawanie laurow ma ciekawsza oprawe.
Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć "spierdalaj" w taki sposób, że poczujesz podniecenie w związku ze zbliżającą się wyprawą.

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
    • http://www.rpgi.fora.pl/
« Odpowiedź #24 dnia: 2010-11-07, 02:26 »
c.d.n.?
Ratling • Nonhuman • Tactician • Those Who Wait Tribe

marecky

• Phoenix Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #25 dnia: 2010-11-07, 14:10 »
chyba u ciebie :PP

pzdr
Cytat: ertai
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg

dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem :)