Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Też mi się zdaje, że koszt przeważy i karta będzie po złej stronie mocy.
Mantis na domku od pieniedzy moze tym pograc, reszta raczej nie, no chyba ze spiderowe ninja beda szalec to bedzie gralo w polowie militarek.
Cytat: Chmielu w 2011-11-03, 13:30Też mi się zdaje, że koszt przeważy i karta będzie po złej stronie mocy.wiecie co ta karta sama może wygrac ci grę z Krabem ale tez z innymi dekami bardziej podoba mi się od tej akcji open
No i jest holding co podnosi duel stat. Ale, że jesteśmy w Polsce to tereaz jak znam życie będzie biadolenie, że singular...
Wymaga Focus Efektu ... ciekawe czy sie gdzies zmiesci bo jakos ciezko mi ogarnac sens tego jezeli focusowanie nie bedzie wymuszone
CytujWymaga Focus Efektu ... ciekawe czy sie gdzies zmiesci bo jakos ciezko mi ogarnac sens tego jezeli focusowanie nie bedzie wymuszonea skąd ci przyszedł taki pomysł ze wymaga focus Effektu?zwrot z focus efektem jest tylko okresleniem timingu
Kurga to że nie zachodza focus efekty nie oznacza że step E się nie pojawia reakcje na Target sa napisane inaczej pod względem językowymbefore action targets to trochę cos innego before focus effect resolve
Cytat: Walec w 2011-11-04, 12:43Kurga to że nie zachodza focus efekty nie oznacza że step E się nie pojawia reakcje na Target sa napisane inaczej pod względem językowymbefore action targets to trochę cos innego before focus effect resolveByć może masz racje - poczekam z tym do EE - oficjalnie i tak tego nikt nie skomentuje wczesniej, a w grach to z holdingiem czy bez raczej duel z duelista moim krabem przegram.
czy ja moge z ta karta wyzwac kogos z wiekszym o 1 chi i jak on mi powie strike to ja sobie podniose o 1 chi, a on przegra bo remisy sa na moja korzysc?czy nie ma w ogole fazy focus effectow bo nikt nic nie sfocusowal?co za crap , jest tylko singularny. poza tym powienien dzialac jak jest zbowowany i dawac 3 na dueliste. to bym to gral.
jeszcze taktyk duelista potrzebny mi jest do szczescia