Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Watpliwosci pojawiaja sie w tekscie: After the resolution of your action that bowed a personality. Czy mozna uznac ze Ruya kiwnela kiwnietego wczesniej Irezu ?? Ja mysle ze tak, ale kumpel z ktorym gram twierdzi ze musi dojsc do faktycznego kiwniecia prostej postaci w wyniki mojej akcji. Stad chce to rozstrzygnac tutaj.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Taka personality musi i tak brać udział w konkretnym battlefildzie, ale rozstrzyga się to w jakiejś innej kolejności?
Mam pytanie odnośnie archery attack, nie bardzo rozumiem jednej sprawy, zakładając że aby ubić personke potrzebuje użyć więcej jak jednego strzału choćby dwóch matisow strzelajacych po 4 każdy vs personka z 8 forca, obrażenia zadawane z archery stackuja się do momentu resolution? Są to dwie akcje pomiędzy którymi jest akcja przeciwnika, czy jeśli nie ubije w ciągu jednej akcji to w następnej zaczynam od zera? Sniping i archery range są reakcjami czyli działają jeszcze w tej samej akcji, dlatego się trochę w tym zgubiłem