Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
koleś wydaje mi się wskoczy do kilku decków, ma fajny przelicznik F/G i traita bardzo przyzwoitego. To jest jak dodatkowa prowincja bez prowincji :]Kupię typa i zobaczę co tam idzie jeszcze... Do tego wszystkiego Conqueror. Zdecydowanie nie widzę powodów do narzekań.PS. Crabowy sensei ma nawalonych tych przydatnych keyword'ów, że hey!
Vasquez albo ja tez cobie uszkodziłem okulary albo może coś krzywo potrze bo ja nie widzę tego dobrego f/g ratio
CytujVasquez albo ja tez cobie uszkodziłem okulary albo może coś krzywo potrze bo ja nie widzę tego dobrego f/g ratiook cofam, 4F za 5g nie jest "fajne" jest gówniane na maxa patrząc na spiderowe postacie. W tej edycji lepszy przelicznik (postacie, które wchodzą za 5g) mają:- Daigotsu Matsuda (blank) 5 za 5- Daigotsu Shikenuro (blank - conqueror) 5 za 5- Daigotsu Negishi (b. fajna zdolność) 5 za 5oraz- Fukuzo 5 za 5... (ciekawe dlaczego widać go w tylu dekach)
Jak się zabierasz do porównywania to porównuj do tego samego poziomu, a nie do czegoś co jest "lepsze".
Jak przejżysz postacie z gr 4F/7G to zobaczysz że jest różnica. Bo takich chłopków w ciaponkach jest ogółem już 8 sztuków i (niespodzianka), oprócz synergii keywordów z taliami, mają oni jeszcze zdolności, niektórzy całkiem przyjemne.
Reszta waszych wypocin...