Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Łóżek pewnie wieciej się wnieść nie da.
Powiem tak, pewnie nikt nie przyjdzie liczyć ile osób aktualnie w domku przebywa.
Cytat: lokaczu w 2012-07-17, 11:40[...] Jedno zastrzeżenie. W drugiej połowie domku są kolonie. [...]JNQ nie zapomnij koszulki z pedoberem, wygląda na to, ze szczęście się do Ciebie uśmiechnęło ;P
[...] Jedno zastrzeżenie. W drugiej połowie domku są kolonie. [...]
Czy moglibście juz powoli dawać nam informację ile osób zdecydowało się przyjechać na kurs Unicorna?Pozwoliłoby nam to lepiej dograć całą imprezę.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Czy gramy tylko TSE Kolat czy w ogole dopuszczacie proxy - pytam bo nie wiem czy biegac jutro po miescie za kartami czy nie?
chetnie pozycze na turniej 2x kakita kazan i 1x reckless duel
Jest taka opcja, że najprawdopodobniej jadę w sobotę rano z Wadowic. Jak ktoś ma po drodze i chciałby się zabrać to niech da znać.
Cytat: kempy w 2012-07-19, 01:37Jest taka opcja, że najprawdopodobniej jadę w sobotę rano z Wadowic. Jak ktoś ma po drodze i chciałby się zabrać to niech da znać.Kempy, nie wiesz czy ktoś z Bielska ma zamiar pojawić się u nas?
Cytat: Bayushi Shinzo w 2012-07-18, 19:51Czy gramy tylko TSE Kolat czy w ogole dopuszczacie proxy - pytam bo nie wiem czy biegac jutro po miescie za kartami czy nie?Proksy tylko TSE + nagowe promki, więc musisz pobiegać (ewentualnie daj znać co potrzebujesz - może znajdzie się u mnie na pożyczenie)