Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Nie stać mnie.
Czekam na zdjęcie klocka.
Foto : sam się zaoferował. Jakby to był Spider albo Scorpion, to nie ma o czym mówić - wiadomo, że to zwykłe pitu pitu. Ale Chmielu jest honorową Battle Maidenką, choćby się miał zes... to słowa dotrzyma.
Cytat: Chmielu w 2012-11-08, 16:17W piątek idę tam się nawtykać żarciem, bo będę szedł po druczki do zamawiania.To wam powiem, czy się nawtykałem.Eee, tam. Bez centymetra się nie obejdzie Szerokość, długość, obwód to są dane które przemawiają do wyobraźni mas.Co nam po najedzonym, bądź nie Chielu ps: Tak na prawdę nie mam zamiaru wybrzydzać, fajnie, że nie trzeba się pierdołami zajmować.Zamiast tego muszę przygotować odpowiedni ilości napojów, odpowiednio przygotowanych by mój wątły organizm je przyjął
W piątek idę tam się nawtykać żarciem, bo będę szedł po druczki do zamawiania.To wam powiem, czy się nawtykałem.
Dobrze rozumiem ze jako 50+ uczestnik nie mam szans na okazyjke za niedzielny turniej? A jest szansa ze wogole cos dostane jak zajme ostatnie miejsce poza nauka za te 40 zeta? Bo do soboty to mnie przekonaliscie juz przedwczoraj, ale losy niedzieli sie ciagle wachaja
jakbyś się jednak bardzo zintegrował ze środowiskiem Okienko Życia dla dzieci w Bydgoszczy jest na Gdańskiej 56. Zawsze można zgłosić się ranoi powiedzieć, że się rozmyśliło ;-)