Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Jee, czyli jeden slot Rarowy zmarnują na domek do roninów, gaijinów czy czegoś w tym stylu. Najprawdopodobniej fudystów.
Cytat: sejmitar w 2012-11-29, 13:39Jee, czyli jeden slot Rarowy zmarnują na domek do roninów, gaijinów czy czegoś w tym stylu. Najprawdopodobniej fudystów.akurat bym sie nie obrazil. o ile klan mam jeden o tyle bezklanowym cialatajstwem bym porzezbil.
Cytat: quas w 2012-12-08, 19:00Cytat: sejmitar w 2012-11-29, 13:39Jee, czyli jeden slot Rarowy zmarnują na domek do roninów, gaijinów czy czegoś w tym stylu. Najprawdopodobniej fudystów.akurat bym sie nie obrazil. o ile klan mam jeden o tyle bezklanowym cialatajstwem bym porzezbil.Powinieneś więc wybrać jedyną słuszną drogę
Na padisie znalazłem informację, że releas gempukku przesunął się o miesiąc, można kupić dodatkowe pół kilo szynki na święta Chciałbym przy okazji zapytać, czy któryś ze sklepów planuje zamówienie i sprzedaż boosterków i starterów gempukku ?
Wybor dosc skomny.
We wrocku się zastanawiamy z naszym Strongholdem. Ale teraz funkcjonujemy na zasadzie "wykupujemy cały zapas", dlatego najpierw musimy uzgodnić czy i ile bierzemy... Szacunkowo dostałem info starter 70 , booster 14.50
Układ R w boosterach:1 x Btd Rare1 x SC Rare2 x EE Rare1 x EoW Rare1 x SoD Rare
Cytat: kempy w 2012-12-20, 22:03Układ R w boosterach:1 x Btd Rare1 x SC Rare2 x EE Rare1 x EoW Rare1 x SoD Rare! R = 2,5 PLN...Chyba Krązki czeka denominacja.....
Cytat: JNQ w 2012-12-20, 22:37Cytat: kempy w 2012-12-20, 22:03Układ R w boosterach:1 x Btd Rare1 x SC Rare2 x EE Rare1 x EoW Rare1 x SoD Rare! R = 2,5 PLN...Chyba Krązki czeka denominacja.....LCG