Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
A która część "łączenia Golda" jest dla ciebie niejasna?
Strasznie lubię to mnożenie problemów zanim cokolwiek staje się jasne
Niby racja, tylko wez pod uwage, ze jakis typ siedzial n godzin przepisujac wszystkie karty z starych edycji zeby pasowaly do EE.Wyszlo na to ze oracle poza lepszym wygladem niczym sie nie bedzie roznic od l5rsearch, wiec praca chlopa jest to totalnie do trashu:P Rownie dobrze moglby przewalac kupe gnoju, pluc i lapac i wyszlo by na to samo:P
Czyli będzie się płaciło po prostu sumując produkcję z holdingów, grając na Kalani's Landing + Bushi Dojo + Luxurious Silk + Colonial Dojo i kupując gościa który ma na sobie Invest. Faktycznie, wystarczy zsumować.
Moim zdaniem ta gra stawia przed nami o wiele bardziej interesujące wyzwania, niż jak z 3,2,2,2,1 złożyć 6+5. Wybaczcie panowie, ale Wacek mi od tego nie twardnieje.
Poza tym jednym fragmentem popieram w całości powyższą wypowiedź kolegi.Zadziwia mnie "Reytanizm" co poniektórych, zmiany, zmianami, ale od razy na barykady?
Tym niemniej jak Sejmi przesłucha, to jestem pewien, że wysmaży jeszcze kilka Okropnych Rzeczy, Które Reese Zrobi Legendom, Wbrew Światu i Graczom
...chyba się będzie ciężko przestawić z legendy 5 tur na kilkunasto-turowe rozgrywki, a na to się zapowiada...
Cytat: misiaczek w 2013-07-19, 20:38...chyba się będzie ciężko przestawić z legendy 5 tur na kilkunasto-turowe rozgrywki, a na to się zapowiada...A tak wolno nie będzie, pamiętajmy, że to gra turniejowa. Gry muszą się rozstrzygać w 45 minut. Zwolnienie do 10 tur byłoby już ok.