Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Nie czemu, standardowo sypie 4 holdingi w pierwszej. Jak mam renewal to jedzie w drugiej. Inaczej pomyka w trzeciej Nie wiem jaką wy wersje gracie na południu, ale u mnie wygląda to:t1-kasat2- chłopek t3- chłopekt4- 2x chłopekt5- koniec
Cytat: Walec w 2013-08-20, 10:42tylko ze mumuku nie jest grany wa zadnym T1 deku wiec jeżeli faceless nie trafi tego w pierwszych 2 max 3 rundach to już nie ma sie czego baćOni na fotm raczej jest T1 i tam mumuku w 3 sztukach zawsze i wszędzie. bo wychodzi w drugiej kolejce, a czasem jedzie w drugiej kolejce
tylko ze mumuku nie jest grany wa zadnym T1 deku wiec jeżeli faceless nie trafi tego w pierwszych 2 max 3 rundach to już nie ma sie czego bać
no tak ale nikt chyba nie złozyłe decka na FoTM blitzowego bo zarówno phoenix i KL nie mają z nim szans ( przynajmniej lizwizadds) tak myśle czy FoTM poradził by sobie z facelessem chyba tak za duzo postaci za szybko
żeby wypiąć 4 holdingi musi ci podejśc dobrze jak by nie bylo masz tylko polowe holdingów w deku wiec jest szansa ze nie bedziesz miał 4 holdingów tylko 3 po drugie kupowanie typa w 2 ture jest fajne ale przeciwnik moze kupic np 2-3 w turze 2 i np ty go atakujesz w 2 ( jak masz renewala) a on moze cie w 3 oczywiście sa dojazdy itd ale moim zdaniem to nie jest t1 bo grając w kalani mozesz nie mieć jak wystawić postaci z prowincji a jednak o siły prowincji jest bardzo wrażliwe na retrybucje, na swarmy
Cytat: Matsushiro w 2013-08-20, 08:36Kempy wiem że na pewno grał Tell the tales w 3 sztukach Ale przeciez jest.---Jest juz oryginalna decklista:www.alderac.com/forum/viewtopic.php?f=327&t=104508
Kempy wiem że na pewno grał Tell the tales w 3 sztukach
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Cytat: Matsushiro w 2013-08-20, 11:18Nie czemu, standardowo sypie 4 holdingi w pierwszej. Jak mam renewal to jedzie w drugiej. Inaczej pomyka w trzeciej Nie wiem jaką wy wersje gracie na południu, ale u mnie wygląda to:t1-kasat2- chłopek t3- chłopekt4- 2x chłopekt5- koniec Tylko że renewal nie działa w drugiej ;P
Cytat: MasaYa w 2013-08-20, 11:55Cytat: Matsushiro w 2013-08-20, 11:18Nie czemu, standardowo sypie 4 holdingi w pierwszej. Jak mam renewal to jedzie w drugiej. Inaczej pomyka w trzeciej Nie wiem jaką wy wersje gracie na południu, ale u mnie wygląda to:t1-kasat2- chłopek t3- chłopekt4- 2x chłopekt5- koniec Tylko że renewal nie działa w drugiej ;PNo to ładnie mi się zdarzyło kogoś zwałować A propos faceless'a to wydaje sie lepiej działąc na ToP lub DBC, ale mogę się mylić.Po prostu nie widzę zalety w tym pałacu.
podobny crab przecież wygrał barcelone to jest stabilny i silny deck a większość klanów nie ma jak sobie z nimi poradzić
To prawda testowaliśmy w Wawie tego berserka i daje porządnie radę. Choć wolałbym zobaczyć Swarm na scoutach lub Yasuki dishonor