Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Nie chciałem tego mówić, ale cała nadzieja w Giladorze. Oby się okazało, że itemy nie dają bonusów, bo inaczej ten mały skurwiel, będzie wyskakiwał w pierwszej łapał w dłoń Family Sworda czy tam inne Justice of the Crane i pa pa prowki (najbardziej mnie przeraża, że to może zadziałać...).
To tylko 7f, komu Ty chcesz tym prowkę walnąć?
Cytat: Chord w 2013-12-16, 14:18Nie chciałem tego mówić, ale cała nadzieja w Giladorze. Oby się okazało, że itemy nie dają bonusów, bo inaczej ten mały skurwiel, będzie wyskakiwał w pierwszej łapał w dłoń Family Sworda czy tam inne Justice of the Crane i pa pa prowki (najbardziej mnie przeraża, że to może zadziałać...).To tylko 7f, komu Ty chcesz tym prowkę walnąć?
czuję się pokrzywdzony. sayukiego przedrukowali z klanowym discountem odliczonym od kosztu, a nasz Kyuzo/Yasushi jak kosztował 9, tak dalej tyle kosztuje. jak żyć, panie premierze, jak żyć?
If an Emperor Edition legal card has the ?Soul of [X]? keyword, showing that it is a renamed version of an older card, then the older card specifically named by the keyword may be used as a proxy for the EE legal card. The proxy is played with the title, stats and text of the EE legal version. If the proxy card itself is a ?Soul of? and refers back to an even older card, the older card may not be used as an EE legal proxy; only cards directly named by Emperor legal ?Soul of? cards may be proxied.
Z każdego Weapona z minimum +1F też, bo uprościli mu tekst.
Walce prawie przekonały mnie, że weapony nie są force bonusem (nie można ich dopału zanegować z Creating Ordera)
To gdzieś tam z rules'ów.