Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Głosów w sumie: 29
Głosowanie skończone: 2014-12-09, 16:33
Nie wiem jak się rozkłada zainteresowanie w kampaniach KS, ale podejrzewam, że większość wpłat wpada na samym początku, może nawet pierwszego dnia. Jakby nie było, wydaje się, że ten KS odniósł już swój spory sukces przebijając podstawowy goal (6000$) kilkukrotnie. Kiedy piszę te słowa, jakieś 6 godzin po starcie, jest 49000$.
to gdzie byli ci gracze, ktorzy wczesniej nie byli w stanie utrzymac tej gry na powierzchni
Zrobiłem już swoją pierwszą w życiu talię do DTR i jestem gotów na turniej!
Cytat: 612 w 2017-09-17, 00:36Zrobiłem już swoją pierwszą w życiu talię do DTR i jestem gotów na turniej!Nie da się u was w wawie ruszyć z jakąś jesienną inicjatywą?
71$ to juz z przesylka? moze tez sie skusze. A Vasq wysuplal tego dolara na opcje sklepowa?
jestem za, tylko na nowe koteje pewnie kempy nie przyjedzie, a chętnie bym go zaszczelił
Cytat: 612 w 2017-09-21, 21:38jestem za, tylko na nowe koteje pewnie kempy nie przyjedzie, a chętnie bym go zaszczelił No chyba żartujesz, takich okazji by pomarudzić nie zmarnuje nawet bym tez poszczelau, ale w ostatnim natloku wydatków będzie krucho.No chyba ze starymi jeszcze karcioszkami.
Cytat: Arkhon w 2017-09-21, 23:49Cytat: 612 w 2017-09-21, 21:38jestem za, tylko na nowe koteje pewnie kempy nie przyjedzie, a chętnie bym go zaszczelił No chyba żartujesz, takich okazji by pomarudzić nie zmarnuje nawet bym tez poszczelau, ale w ostatnim natloku wydatków będzie krucho.No chyba ze starymi jeszcze karcioszkami.jakby przyszło co do czego daj znać, zlepię Ci deck z moich nieużytków, o ile nie grasz Sloane powinno być git