Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
(trochę zonk jak idzie bow Persoanality without attachments - nie wiem, co się dzieje w IvE kiedy Interrupt usunie wszystkie legalne targety...).
EEE ale to można podłączyć tylko jako reakcja na fear, range albo meele... przynajmniej wg mnie.
Pobnie jest z Shiba Eraki. Po ogłoszeniu dowolnej akcji, można odpalić interrupty ze spelli żeby go dopakować i np żeby się nie dał zestrzelić z rangeda. Nawet jeśli interrupt nic nie zrobi.
Oczywiście powinno być tak jak pisz Cent, ale nie jest, bo się pozpier... z targetowaniem.I jak rozumiem, teraz może być tak, że ktoś zagrywa Fear w kola z 8F, Ty mu -2, to On mówi a nie to w tego co ma 6F.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2014-05-07, 14:22Oczywiście powinno być tak jak pisz Cent, ale nie jest, bo się pozpier... z targetowaniem.I jak rozumiem, teraz może być tak, że ktoś zagrywa Fear w kola z 8F, Ty mu -2, to On mówi a nie to w tego co ma 6F.Uprawiasz tanią dialektykę waść Hitomi.
Ale swoją drogą podobają mi się intelektualne popisy, nie krępuj się, kontynuuj.
Oczywiście powinno być tak jak pisz Cent, ale nie jest, bo się popier... z targetowaniem.I jak rozumiem, teraz może być tak, że ktoś zagrywa Fear w kola z 8F, Ty mu -2, to On mówi a nie to w tego co ma 6F.
wiec np entrenched pewnie bedzie mial jakis swoj legalny cel
Argh. Cent pisze o podłączaniu spella, a ty o odpalaniu napisanej na nim reakcji. To dwie różne rzeczy, które często następują zaraz po sobie, ale wcale nie muszą.