Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
...właśnie doczytałem, że shao bierze pod uwagę printed force. entuzjazm mi opadł.
Akcja w stylu Gempachiego - ale zamiast wyrównywać zamieniamy się forcem, tak czy inaczej w cenie 6g gość wygląda syto.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Cytat: Chord w 2014-07-24, 11:40Akcja w stylu Gempachiego - ale zamiast wyrównywać zamieniamy się forcem, tak czy inaczej w cenie 6g gość wygląda syto.Akcja w stylu Gempachiego O kurna, muszę się jeszcze długo uczyć.Długo bym kombinował, ale na podobne porównanie bym nie wpadł nigdy...
Cytat: Hitomi Monroouke w 2014-07-24, 13:06Cytat: Chord w 2014-07-24, 11:40Akcja w stylu Gempachiego - ale zamiast wyrównywać zamieniamy się forcem, tak czy inaczej w cenie 6g gość wygląda syto.Akcja w stylu Gempachiego O kurna, muszę się jeszcze długo uczyć.Długo bym kombinował, ale na podobne porównanie bym nie wpadł nigdy... Czemu nie? Huge engage force swing - Gempachi jest naturalnie lepszy, ale w sytacji, gdy nie ma przeciwników z 4+ force'a słabnie, a ten pan nadal nieźle się sprawdza. No i jest tańszy.