Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
"Jeśli bezpośrednio nie stwierdzono inaczej to słowo action zawsze odnosi się tylko to konkretnej akcji którą interruptujesz".
Nope.Cytat: Chord w 2014-08-04, 01:14"Jeśli bezpośrednio nie stwierdzono inaczej to słowo action zawsze odnosi się tylko to konkretnej akcji którą interruptujesz".
Cytat: Chord w 2014-08-04, 22:30Nope.Cytat: Chord w 2014-08-04, 01:14"Jeśli bezpośrednio nie stwierdzono inaczej to słowo action zawsze odnosi się tylko to konkretnej akcji którą interruptujesz".Na karcie pisze "after each time" co dla mnie znaczy "za kazdym razem", oczywiscie chodzi o ta konkretna akje , czyli przy akcjach repetable dzialaloby przy kazdym odpaleniu.
Aha, tylko przy takim napisaniu Ninja Daggera jakie jest (after each time action targets) to nie wiem, czy ten minus do czegokolwiek się nada prze ACS, Ra, MA i FA... Bo zaraz RJ może stwierdzić, że odejmowanie force następuje po resolvie Niechktoś ich stroluje o to na rulezowym forum...