Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
PDF owners zapewne już wiedzą, czy trzecia akcja z łańcuszka rozwala kosmos.Swoją drogą, panowie którzy już wszystko widzieli : robicie złą robotę. Psujecie ekscytację tym, co jeszcze nie widzieli i dodatkowo dzielicie środowisko na tych lepszych, co już rozegrali nowymi kartami siedemnaście turniejów i tych mniej lepszych, którzy mogą się czuć, jak półdebile bez internetu. Jak miałeś i widziałeś, to trzymaj buzię na kłódkę. Takie moje zdanie.No i kurde słabo z tą poufnością danych w playtest teamach
No i zrobiło się nieco smutniej. Środkowa akcja już nie jest tak dobra.A już sama z siebie w ogóle niewiele robi. Nie jestem już taki pewien, że ten chain zaistnieje w deckach Kensai.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2014-07-24, 13:10No i zrobiło się nieco smutniej. Środkowa akcja już nie jest tak dobra.A już sama z siebie w ogóle niewiele robi. Nie jestem już taki pewien, że ten chain zaistnieje w deckach Kensai.karta dla kensich, jak masz klameczke to brzmi: daj -3F dociagnij karte
karty w lancuszku zawsze trzeba rozpatrywac tylko w odniesieniu do wszystkich ogniw.sama w sobie jest slabawa
Zawsze można grać 3 x początek i po 1 sztuce kolejnych części.
Jak nie zagrało się wcześniej poprzedniej części łańcuszka, to takie allied efforts, które na samym początku edycji nawet się grało
Cytat: Paku w 2014-07-24, 14:07Zawsze można grać 3 x początek i po 1 sztuce kolejnych części. Co samo w sobie przeczy idei łańcuszka, ale fakt, można.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2014-07-24, 14:45Cytat: Paku w 2014-07-24, 14:07Zawsze można grać 3 x początek i po 1 sztuce kolejnych części. Co samo w sobie przeczy idei łańcuszka, ale fakt, można.Z tego co pamiętam jak były poprzednie łańcuszki kiedyś, to było to normalne granie łańcuszków właśnie
Cytat: Chmielu w 2014-07-24, 13:29PDF owners zapewne już wiedzą, czy trzecia akcja z łańcuszka rozwala kosmos.Swoją drogą, panowie którzy już wszystko widzieli : robicie złą robotę. Psujecie ekscytację tym, co jeszcze nie widzieli i dodatkowo dzielicie środowisko na tych lepszych, co już rozegrali nowymi kartami siedemnaście turniejów i tych mniej lepszych, którzy mogą się czuć, jak półdebile bez internetu. Jak miałeś i widziałeś, to trzymaj buzię na kłódkę. Takie moje zdanie.No i kurde słabo z tą poufnością danych w playtest teamach +1
Cytat: Hitomi Monroouke w 2014-07-24, 13:38Cytat: Chmielu w 2014-07-24, 13:29PDF owners zapewne już wiedzą, czy trzecia akcja z łańcuszka rozwala kosmos.Swoją drogą, panowie którzy już wszystko widzieli : robicie złą robotę. Psujecie ekscytację tym, co jeszcze nie widzieli i dodatkowo dzielicie środowisko na tych lepszych, co już rozegrali nowymi kartami siedemnaście turniejów i tych mniej lepszych, którzy mogą się czuć, jak półdebile bez internetu. Jak miałeś i widziałeś, to trzymaj buzię na kłódkę. Takie moje zdanie.No i kurde słabo z tą poufnością danych w playtest teamach +1to już +2.