Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Istnieje podejrzenie, że jest bug w zasadach i można w krabie włączyć nieśmiertelność, tzn. przenieść Stronghold na zniszczoną prowincję z pomocą Borderlands Fortification i tym samym uniemożliwić jakikolwiek atak w jego stronę. A jako, że Stronghold nie może opuścić gry, to nie da się go zrzucić z zniszczonej prowincji. Win condition wymaga zniszczenia prowincji na której jest SH, ale to się technicznie nie dzieje, bo nie dochodzi do zniszczenia w/w prowincji, tylko umieszczasz Stronghold w prowincji zniszczonej. To jest bardzo śliskie, ale obecne wordingi i zasady na to pozwalają.
Cytat: kempy w 2017-08-07, 15:48Istnieje podejrzenie, że jest bug w zasadach i można w krabie włączyć nieśmiertelność, tzn. przenieść Stronghold na zniszczoną prowincję z pomocą Borderlands Fortification i tym samym uniemożliwić jakikolwiek atak w jego stronę. A jako, że Stronghold nie może opuścić gry, to nie da się go zrzucić z zniszczonej prowincji. Win condition wymaga zniszczenia prowincji na której jest SH, ale to się technicznie nie dzieje, bo nie dochodzi do zniszczenia w/w prowincji, tylko umieszczasz Stronghold w prowincji zniszczonej. To jest bardzo śliskie, ale obecne wordingi i zasady na to pozwalają.Chciałem obalić, przeczytałem zasady i jak byk stoi, że Stronghold leży na jednej z prowincji... Co za lipa
Cytat: Yrq w 2017-08-07, 18:28Cytat: kempy w 2017-08-07, 15:48Istnieje podejrzenie, że jest bug w zasadach i można w krabie włączyć nieśmiertelność, tzn. przenieść Stronghold na zniszczoną prowincję z pomocą Borderlands Fortification i tym samym uniemożliwić jakikolwiek atak w jego stronę. A jako, że Stronghold nie może opuścić gry, to nie da się go zrzucić z zniszczonej prowincji. Win condition wymaga zniszczenia prowincji na której jest SH, ale to się technicznie nie dzieje, bo nie dochodzi do zniszczenia w/w prowincji, tylko umieszczasz Stronghold w prowincji zniszczonej. To jest bardzo śliskie, ale obecne wordingi i zasady na to pozwalają.Chciałem obalić, przeczytałem zasady i jak byk stoi, że Stronghold leży na jednej z prowincji... Co za lipa Pewnie taka sama prawda, jak to, że Franc miał strzelać do Papierza....