Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
a tam widzę Last One'a w Krabiku. Baby Daizu (bo się zaraz odrodzą), Jikagun (by nie było żal, a mogło coś rozwalić na początku gry łatwiej), do tego Krabowy Kierownik jako Ten Który Gasi Światło i jazda, blitzik. Albo taki Akuma w roli Super-Świniaka (czyli takiej do której nas przyzyczaił, ale teraz o jeden bardziej).. Meta na penalty na force (x3 Forewarning i to nowe co neguje utratę forsa z ręki zapomniałem nazwy i wiadomo x3 Daruma..). Można tak siedzieć cały dzień i wymyślać. A karta będzie grana, jak coś to ma 4 Focusa zawsze więc może się przydać.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Jedno slowo: Determination.O ile budowanie deckow pod jedna karte nie jest moze i glupie, o tyle budowanie deckow, ktore skladaja sie po jednej karcie do madrych juz nie nalezy.
Force reduction ? ...np. krabowym dyshonorze, to sie zobaczy...
Force reduction Uśmiech ?
No dobrze, możesz mieć je trzy w decku. Zawsze mogę mieć odpowiedź w postaci własnej + domek, courage (przeżycie), unbow (kof) etc. Póki co wymieniłem kilka kart ktore bym widzial w talii jedynie, raczej sporo miejsca zostało na inne. Losowa ta gra w jakimś stopniu nadal będzie co nie zmienia faktu że ta karta jest b.silna i może napsuć krwi. A w praniu dopiero wyjdzie jak się sprawuje.
Mnie bardziej martwi Skilled Defense, jak się gra na followerach to fenol ostro w kakao wjeżdża.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Przy okazji warto podkreślić że zwillowana postać po The Last One ma dalej jego efekty na sobie, bo jest "to the end of game".
No dobra, ale po zagraniu Hasza "z wkładką" dla przykładu - nie da się Willa już zagrać?
żartujesz , 4F za 4g dla uniksów to żle?
Jezeli wkladka to determinacja to nie.