Chikan Gatsu forum
Aktualności:
Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Strona główna
Forum
Pomoc
TinyPortal
Szukaj
Kalendarz
Zaloguj się
»
Forum
»
Chikan Gatsu
»
Trading Grounds
»
Crane Mayhem for sale!
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Autor
Wątek: Crane Mayhem for sale! (Przeczytany 1456 razy)
Kamos
Crane Clan
blank Personality
Crane Mayhem for sale!
«
dnia:
2009-12-11, 13:11 »
Słuchajcie Ludziska!
Długo nad tym się zastanawiałem, i podjąłem ostateczną decyzję, pozbywam się WSZYSTKICH kart do L5R'a, w związku z tym pierwsze zapytanko do was... Chce ktoś?
Celestialowych R'ek troszku się znajdzie (2x Famous Bazar, 3x Peaceful Discourse, 1x Will, 1x Control, 1x Wedge, 1x Defensive Screen, 1x Shrine to Hotei, 1x Kitsune Den 1x Oni-Daikyu to te ciekawsze z tego co pamiętam). Kupa personalek eRkowych do Crana sporawo C i U maści wszelakiej, strongholdy Cranowe, całe Imperial Gift 1 i 2, dodatkowo zyliony kart z Edycji wcześniejszych (pierdyliony rarów też). Obrotowy Honor Counter na Strongholdzie. Mam całkiem ładną kolekcję Postaci Cranowych z takimi perełkami jak Doji i Kakita na czele. W mojej kolekcji zdecydowana większość to karty do Żurawi, jakieś pojedyńcze personalki do innych klanów też się znajdą.
Spokojnie złoży się śmigającą talię w obecnej edycji + Maychem w Openie (naprawdę bardzo dużo chodliwych w poprzednich edycjach R'ek), załączam kilka fotek (niewyraźnych
)
Rarki Celestialowe:
Rarki Samuraiowe:
Crane Maychem:
Brak zdjęć kart C i U Celestialowych, +kupy starszych R'ek i śmiechzylionów C i U ze starszych edycji na oko ok 2000 kart.
Sprzedaję tylko jako całość.
Cena do uzgodnienia, jak by co walcie na prv.
Pozdro 600!
«
Ostatnia zmiana: 2009-12-12, 10:46 by Alastor
»
"They say the festival may be cancelled."
Kamos
Crane Clan
blank Personality
Odp: Crane Mayhem for sale!
«
Odpowiedź #1 dnia:
2009-12-12, 10:47 »
UPDATE!
Pokiełbasiły mi się Edycje
Oczywiście Rki są Celestialowe a nie Samuraiowe! Moja kulpa!
"They say the festival may be cancelled."
Drukuj
Strony: [
1
]
« poprzedni
następny »
Chikan Gatsu forum
»
Forum
»
Chikan Gatsu